Otklanja se najveća prepreka Radonjićevog transfera u Hertu

22.06.2021

19:51 >> 20:02

0

Autor: Adam Štulić

Berlinski tim dobija značajnu finansijsku injekciju

Otklanja se najveća prepreka Radonjićevog transfera u Hertu
Copyright Profimedia

Otklanja se najveća prepreka na putu transfera Nemanje Radonjića u Hertu. Srpski reprezentativac prethodnih šest meseci proveo je na pozajmici u Berlinu, ali je po završetku sezone morao da se vrati u Olimpik iz Marselja.

Bio je Radonjić jedan od najzaslužnijih za opstnak Herte u Bundesligi, čelnici berlinskog kluba bili su zadovoljni onim što je „nestašni dečko“ srpskog fudbala pružio u odlučujućim utakmicama, ali su, na kraju, odlučili da se malo igraju sa kolegama iz Marselja.

Nije nikakva tajna da vodeći ljudi Olimpika pošto poto žele da se rastanu sa Srbinom koji ima ugovor do 2023. godine, pa su u Herti rešili da ne aktiviraju otkupnu klauzulu od 11.5 miliona evra, s namerom da u Marselj pošalju nešto manju ponudu.

Olimpik je „prihvatio igru“ i pronašao drugi način da s Radonjićem bezbolno završi saradnju, ali sada bi stvari mogle da se promene, pošto će Herta uskoro dobiti finansijsku injekciju od oko 65 miliona evra, od kojih bi deo trebalo da bude utrošen na kupovinu nekadašnjeg ofanzivca Crvene zvede i Čukaričkog.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike