Da se samo on pita, dileme ne bi bilo: Radonjić otkrio gde bi voleo da nastavi karijeru

26.05.2021

16:04 >> 16:03

0

Autor: Adam Štulić

Srpski reprezentativac pričao o predstojećem prelaznom roku

Da se samo on pita, dileme ne bi bilo: Radonjić otkrio gde bi voleo da nastavi karijeru
Copyright Tanjug/Szilard Koszticsak/MTI via AP

Dugo se spekulisalo o profesionalnoj budućnosti Nemanje Radonjića. Srpski reprezentativac je od dolaska u Hertu, tokom januarskog prelaznog roka, bio „ni na nebu ni na zemlji“, ali su se stvari u finišu Bundeslige drastično okrenule u korist nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.

Toliko, da se poslednjih nedelja sve više govori o želji berlinskog kluba da ga otkupi od Olimpika iz Marselja, koji očekuje da prihoduje oko 12 miliona evra.

Radonjić je u završnici sezone bio jedan od najzaslužnijih za to što je Herta sačuvala status elitnog nemačkog kluba, pa je i sportski direktor Arne Fridrih nedavno, između redova, poručio da Berlinci najozbiljnije razmatraju mogućnost otkupa brzonogog Srbina, koji ni sam nema dilemu gde bi voleo da igra sledeće takmičarske godine.

– Naravno da bih voleo da igram za Hertu u budućnosti. Ugovor o pozajmici mi je istekao, ali otkako sam stigao u Berlin, Herta je jedino o čemu sam razmišljao. Siguran sam da će se klub naredne sezone boriti za izlazak u Evropu – rekao je Nemanja Radonjić za „Bild“.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike