Nada ne napušta Marselj: Nemanja Radonjić prodaje se igrama za Srbiju

01.04.2021

09:06 >> 09:25

0

Herta odustala od krilnog igrača, ali ostaje nada da će se drugi klubovi javiti

Nada ne napušta Marselj: Nemanja Radonjić prodaje se igrama za Srbiju
Copyright Profimedia/VSPress/SIPA

Francuski mediji prenose poslednje izveštaje iz Nemačke: Herta neće otkupiti ugovor Nemanje Radonjića, jer nije ubedio upravu da bi bio pojačanje ekipi koja se trenutno bori za opstanak u Bundesligi.

Radonjić je od selidbe u Berlin odigrao 150 minuta na pet mečeva, ali osim debitantskog nastupa kada je uspeo da uplaši igrače minhenskog Bajerna u nekoliko akcija, nije mnogo toga prikazao. Nemački novinar Tristan Bernet dao je svoje viđenje trenutnog položaja Radonjića u Herti.

Njegov debi za Hertu u meču protiv Bajerna bio je dobar, jer ima veliku brzinu i Bajern je imao problema s tim. Ali uglavnom je dolazio sa klupe, a Herta nije igrala dobro veći deo poslednjih nekoliko nedelja, pa ni on nije bio dobar.  Opcija otkupa je 12 miliona, a on nije igrao dovoljno dobro da bi vredeo toliko – rekao je Bernet.

Pročitajte još

Prema ugovoru sa Olimpikom, Radonjić ostaje u Marselju do juna 2023. godine, ako se ne pojavi zainteresovana strana ovog leta. U Marselju se nadaju da će učinak sa Srbijom, za koju je upisao dve asitencije u duelu s Portugalijom, biti dobra preporuka drugim klubovima. Olimpik očigledno ni u slučaju njegovih dobrih partija ne bi voleo da “podgreva ljubav” sa srpskim krilom, tako da razlaz za njih ostaje jedino rešenje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike