Zvanično: Jaki su kao zemlja, golman prvaka Evrope stigao u PSŽ

07.08.2021

18:04 >> 19:03

0

Ugovor do 2026. godine

Zvanično: Jaki su kao zemlja, golman prvaka Evrope stigao u PSŽ
Copyright Đanluiđi Donaruma, Profimedia

Đanluiđi Donaruma je i zvanično postao golman Pari Sen Žermena. Kao slobodan agent je napustio Milan i potpisao petogodišnji ugovor sa Svecima” iz Pariza.

– Oduševljen sam jer sam postao deo velikog kluba. Spreman sam za novi izazov i da nastavim da rastem. Želim da pobeđujem i da donesem što više radosti navijačima – kazao je Donaruma koga je kao 16-godišnjaka u prvi tim uveo Siniša Mihajlović, tadašnji trener “rosonera”.

Oduševljenje angažovanjem golmana novog prvaka Evrope, Italije nije krio ni prvi čovek kluba sa “Parka prinčeva”, Naser Al-Kelaifi.

– Presrećni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu Đanluiđiju Donarumi. Čestitamo mu na osvajanju titule na Evropskom prvenstvu i na nagradi za najboljeg na turniru.

Znam da će Đanluiđi imati toplu dobrodošlicu od svakog u klubu, od saigrača, preko stručnog štaba, do navijača – kazao je Al-Kelaifi.

U sezoni pred nama, Parižani će sigurno želeti da urade nešto više u Ligi šampiona, kao i da povrate primat u Ligi 1.  Već su stigli Žoržinjo Vajnaldum, Serhio Ramos i Ašraf Hakimi.

Pročitajte još:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike