Ovo je stvarno suludo! Prebogati šeici nude četvrt milijarde za dečaka iz Barselone!

29.06.2024

16:23

0

Autor: P.K.

Da li će pasti novi rekord kada su transferi u pitanju?

Ovo je stvarno suludo! Prebogati šeici nude četvrt milijarde za dečaka iz Barselone!
Lamin Jamal - Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

U svetu fudbala trenutno bruji senzacionalna vest, koja bi pre samo neku godinu ponela epitet "neverovatna" - Pari Sen Žermen navodno priprema ponudu koja bi mogla da promeni tok istorije transfera!

Francuski gigant je spreman da na sto stavi vrtoglavih 250 miliona evra za 16-godišnjeg Lamina Jamala iz Barselone!

Ova astronomska cifra dolazi nakon što je Barselona već odbila raniju ponudu od 200 miliona evra. PSŽ očigledno ne odustaje i sada je podigao ulog za dodatnih 50 miliona, u nadi da će to biti dovoljno da slomi otpor katalonskog kluba.

Podsetimo da je PSŽ postavio sadašnji rekord u transferima, kada je pre šest godina doveo Nejmara za 222 miliona evra, takođe iz Barselone.

Jamal trenutno briljira sa španskom reprezentacijom na Evropskom prvenstvu, a PSŽ ga vidi kao savršenu zamenu za Kilijana Mbapea, koji je prešao u Real Madrid. Francuzi veruju da je mladi Španac budući superstar svetskog fudbala i žele ga po svaku cenu.

Međutim, Barselona ostaje čvrsta u svom stavu da neće prodati svog dragocenog dragulja. Uprkos primamljivoj ponudi, katalonski klub ne želi ni da razmišlja o prodaji igrača koji bi mogao da postane njihova nova ikona.

Dok se ova fudbalska sapunica odvija u pozadini, Jamal nastavlja da oduševljava na terenu. Već u nedelju uveče imaćemo priliku da ga ponovo gledamo u akciji, kada Španija bude igrala osminu finala protiv Gruzije na Evropskom prvenstvu.

Hoće li PSŽ uspeti da slomi otpor Barselone ili će mladi as ostati veran svom klubu? Jedno je sigurno - ovo leto će biti vruće na fudbalskoj pijaci, a Lamin Jamal je trenutno najtraženija roba!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike