Barselona odbila 200 miliona evra za mini Mesija! Romano otkrio kome je Laporta rekao NE!

24.03.2024

22:22

0

Autor: A. Š.

Uticajni transfer guru nadovezao se na intervju prvog čoveka katalonskog kluba sa izuzetno važnom informacijom za priču

Barselona odbila 200 miliona evra za mini Mesija! Romano otkrio kome je Laporta rekao NE!
Lamin Jamal - Copyright Profimedia

Fudbalska sezona u Evropi ulazi u svoju odlučujuću fazu. I dok su oči navijača širom Starog kontinenta uprte u borbu za raspodelu trofeja, odgovorni u klubovima pripremaju polako teren za predstojeću letnju fudbalsku pijacu.

Održavanje prvenstva Evrope u Nemačkoj izvesno će dovesti do određenih pomeranja u transfer tržištu, zbog čega oni platežno najmoćniji pokušavaju već sada da obezbede što bolje pozicije pred početak prelaznog roka.

Zbog toga se niko nije previše ni začudio kada je prvi čovek Barselone Đoan Laporta otkrio kako su on i saradnici odbili ponudu za mladu zvezdu katalonskog giganta Lamina Jamala tešku 200 miliona evra.

- Dobili smo ponude od 200 miliona za Jamala, ali znate šta smo uradili? Odbili smo. Rekli smo ne. Verujemo ovom dečaku i verujemo u njegov sportski razvoj. Osim toga, ne treba nam novac. Naprotiv, u procesu smo finansijskog oporavka i već se vidi izlaz iz tunela – kazao je Laporta.

Ove reči potvrdili su i izvori Fabricija Romana. Najuticajniji transfer guru otkrio je da Barsa Jamalu sprema ekstra ugovor sledeće godine, kada mini Mesi napuni 18 godina, te da mladog ofanzivca odgovorni na Nou Kampu vide kao jednu od centralnih figura novog projekta.

Zbog toga je, između ostalog, Laporta bez mnogo razmišljanja rekao „NE“ na ponudu koja bi za mnoge bila iz kategorije „onih koje se ne odbijaju“, a ona je kako saznaje Romano, stigla iz kancelarija Pari Sen Žermena, čiji čelnici pokušavaju da za sledeću sezonu pronađu „novog Mbapea“.

Izvesno je da će rešenje morati da potraže na nekoj drugoj strani od katalonske prestonice.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike