Borjan više neće na gol Zvezde! Mezimac Delija ima ponudu, ali pre nje mora da donese jednu od najtežih odluka za svakog profesionalca!

17.06.2024

21:56

0

Autor: A. Š.

Zvezdan Terzić govorio je o statusu Milana Borjana na stadionu Rajko Mitić, kao i o potencijalnom povratku Nemanje Radonjića

Borjan više neće na gol Zvezde! Mezimac Delija ima ponudu, ali pre nje mora da donese jednu od najtežih odluka za svakog profesionalca!
Milan Borjan - Copyright MN Press

Nije bilo malo onih koji su prošlog leta bili šokirani kada je tadašnji novi trener Zvezde Barak Bahar doneo odluku da precrta kapitena Milana Borjana i na njegovo mesto dovede zemljaka Omrija Glazera.

Na kraju, to se ispostavilo kao jedna od najboljih odluka izraelskog stratega za vreme njegovog boravka na stadionu „Rajko Mitić“, a tome u prilog govori i činjenica da se iskusni čuvar mreže neće vraćati u Zvezdinu svlačionicu kao profesionalni fudbaler.

- Razgovarali smo pre nekoliko dana s njim i ponudili mu određene opcije. Milan ima ugovor na dve godine još i mi smo u obavezi da ga plaćamo. Ponudili smo mu prelazak sa igračke karijere na jednu drugu funkciju – rekao je generalni direktor srpskog prvaka Zvezdan Terzić, dodavši da bi on lično voleo da Borjan ostane na tom mestu u klubu

- Omri Glazer se nametnuo kao rešenje i Borjan nema potrebe da konkuriše za prvi tim. Borjan je svakako do 30. juna vezan ugovorom sa Slovanom, tako da ima još dve nedelje da se vidi šta i kako - naglasio je Terzić.

On je odgovorio na pitanje da li će Nemanja Radonjić da pojača Crvenu zvezdu.

- Radonjić je interesantan igrač, na toj poziciji imamo Pitera Olajinku. Rekao sam da Radonjić ima uvek otvorena vrata u Zvezdi, ali još se pita Majorka. Njemu je prioritet da ostane u Španiji, ali videćemo - dodao je Terzić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike