Zvezda i zvanično predstavila vezistu: Sanjam o Ligi šampiona, zbog toga sam i došao (FOTO)

17.06.2024

14:08

0

Autor: D. N.

Već su ozvaničeni dolasci Nemanje Stojića i Luke Ilića

Zvezda i zvanično predstavila vezistu: Sanjam o Ligi šampiona, zbog toga sam i došao (FOTO)
Fudbaleri Crvene zvede pred početak meča sa Čukaričkim - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde pripreme za sezonu pred nama počeće zvanično danas oko 18 časova, a nekoliko sati ranije u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" organizovana je i promocija novog igrača.

Već su ozvaničeni dolasci Dalsija Gomeša, Nemanje Stojića i Luke Ilića, a sada je u Ljutice Bogdana i predstavljen pomenuti Portugalac. Kako je rekao, san mu je bio da zaigra za veliki klub kakav je Zvezda, a mašta i o Ligi šampiona.

- Hvala vam što ste došli, hvala i klubu što me doveo. Ovo je potpuno novi nivo u mojoj karijeri, san mi je bio da igram u ovako velikom klubu kao što je Zvezda. San mi je takođe da zaigram u Ligi šampiona, to je još jedan od razloga što sam zahvalan jer sam ovde i što sam dobio šansu - kazao je centralni vezni koji je potpisao ugovor po principu "2+1".

Već je sarađivao sa Vladanom Milojevićem.

- Naš odnos je odličan. Milojević i čitav stručni štab je zaslužan što sam ovakav igrač kakav sam danas. Nadam se da ću mojim igrama doprineti našem uspehu - dodao je Dalsio koji je zadužio dres sa brojem 22.

Ovaj broj je nosio Veljko Nikolić koji takođe nosio taj broj, a igrao je na Kipru.

O navijačima...

- Kad sam prvi put došao ovde, imao sam priliku da upoznam navijače. Video sam na Instagramu, preko 1.000 poruka od navijača sam dobio.

Bilo je tu veliki broj lepih poruka, podarili su mi ljubav, a ja se nadam da ću im to uzvratiti na pravi način - rekao je novajlija o Delijama.

- Nisam se upoznao sa njim, ali sam izabrao taj broj zbog toga što je to datum rođenja moje ćerke i mene.

Dalsio ima iskustva u nekoliko liga, pošto je igrao i u Grčkoj, Kipru, Portugalu...

- U Grčkoj sam igrao u manjim timovima, na Kipru sam igrao u većim klubovima. Drugačije je svakako, a što se tiče Superlige Srbije razgovarao sam sa mojim prijateljima koji su mi rekli da ovde neće biti nimalo lako, ali sam spreman.

Otkrio je i na kojoj se poziciji najbolje snalazi.

- Dobro pitanje. Citirao bih Milojevića koji mi je rekao da mogu da igram sve što mogu, ali se najbolje osećam kao "osmica".

Za kraj je otkrio i da je gledao Zvezdu i da je upoznat sa timom, a nije želeo da govori o sebi.

- Gledao sam mečeve Zvezde kako bi znao šta me očekuje. Igrao sam protiv Kange, ali u reprezentaciji. Ne volim da pričam o sebi, već da teren govori o mojoj igri - zaključio je Dalsio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike