Borjan tužan i povređen, trener ga otpisao telefonom! Bahar me je pozvao i rekao da više ne računa na mene!

01.06.2023

07:52

0

Autor: G. F.

Novi trener Zvezde doneo iznenađujuću odluku

Borjan tužan i povređen, trener ga otpisao telefonom! Bahar me je pozvao i rekao da više ne računa na mene!
Barak Bahar i Milan Borjan - Copyright MN Press

Stigao je u Crvenu zvezdu Barak Bahar da srpskog šampiona povede putem uspeha u Ligi šampiona.

Nije na predstavljanju medijima želeo da priča o koracima koje će preduzimati po pitanju igračkog kadra, a samo dan kasnije odlučio je da mu prvi "višak" bude kapiten Zvezde Milan Borjan. U najmanju ruku šokantnu odluku, iskusni čuvar mreže saznao je u Parizu gde je s porodicom otišao na zasluženi odmor.

Sigurno mu nije bilo prijatno da sazna da je precrtan, ali ga je način na koji mu je Bahar saopštio odluku mnogo teže pao.

 

 

- Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem! Iskreno, jako mi je teško i jako sam povređen, jer nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi - rekao je Borjan za Žurnal, pa nastavio:

FK Crvena zvezda
Milan Borjan

- Sada mi je vruća glava i jako sam povređen i tužan, ne želim da kažem nešto što nije na mestu. Neka o meni pričaju moji rezultati i šest godina titula, duplih kruna, sportskih i nadljudskih napora. Vreme je uvek najbolji pokazatelj. U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. godine. Moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to niko ne može da mi oduzme - zaključio je dosadašnji kapiten crveno-belih.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike