Iz Zvezde u Premijer ligu! Stamenić na Marakanu donosi 5.5 miliona evra!

17.06.2024

20:29

0

Mladi vezista uskoro bi trebalo da potpiše najbolji ugovor u dosadašnjoj karijeri

Iz Zvezde u Premijer ligu! Stamenić na Marakanu donosi 5.5 miliona evra!
Marko Stamenić - Copyright MN Press

Posle samo jedne sezone došlo je vreme za rastanak Marka Stamenića i Crvene zvezde. Nije to nikakva novost, pošto je još pre nekoliko nedelja rastanak bio izvestan, ali je novo da reprezentativac Novog Zelanda neće u Čempionšip nego u Premijer ligu!

Otkrio je to Zvezdan Terzić prilikom današnjeg okupljanja prvog tima pred početak priprema za novu sezonu, a portal Mozzart sport“ saznaje da je Stamenić nadomak potpisa ugovora sa Notingem Forestom.

- Sa Koventrijem smo se bili dogovorili, ali nismo potpisali. On nije prihvatao Čempionšip, želi da ide u Premijer ligu. Javio se jedan klub, mi smo pregovarali, nadam se da ćemo potpisati transfer ugovor sa Stamenićem i klubom iz Premijer lige za obeštećenje od 5.500.000 evra - rekao je Terzić.

Podsetimo, reprezentativac Novog Zelanda je prošlog leta došao na Marakanu iz Kopenhagena kao slobodan igrač, pošto je njegov besplatan transfer dogovoren još šest meseci ranije. Iako je imao ugovor do 2027. godine i nije se mnogo pričalo o njegovom statusu, ponuda sa Ostrva bila je od onih u rangu koje se ne odbijaju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike