Naravno da bih se vratio u Zvezdu! Borjan sa strane gledao i poručio "mora da se melje u svakoj utakmici"!

04.11.2023

22:13

0

Autor: D. N.

Nekadašnji kapiten ne isključuje mogućnost povratka u Ljutice Bogdana

Naravno da bih se vratio u Zvezdu! Borjan sa strane gledao i poručio "mora da se melje u svakoj utakmici"!
Copyright MN Press

Milan Borjan je i dalje formalno član Crvene zvezde, ali je trenutno na pozajmici u Slovanu. Iskusni golman, nekadašnji kapiten je svratio do Beograda i uživo gledao utakmicu Superlige u kojoj su crveno-beli pobedili Radnik.

To je ujedno bila i prilika da porazgovara sa srpskim novinarima...

- Neverovatan je osećaj. Toliko je godina provedenih ovde, probudila se emocija, mnogo mi nedostaje ovo - kazao je Borjan uz ocenu utakmice u kojoj je Zvezda dala tri, a primila jedan gol.

- Dobra utakmica, najbnitnije je da su pobedili, sada da se dobro koncentrišu i u utorak da naprave dobru stvar i pobedom protiv Lajpciga obraduju navijače, koji su to zaslužili.

Ovih dana, u Ljutice Bogdana bilo je veoma turbulentno, posle remija sa TSC-om.

- Pratim utakmice, naravno. Ima dosta novih igrača, treba to da se uklopi, novi je stručni štab. Ima i uspona i padova, ali to je normalno. Zvezda je veliki klub i mora da melje svaku utakmicu, svaki ovaj igrač koji je došao mora da zna šta je Zvezda. Mi smo to znali i trudili smo se i kada je loše. Danas je to dobro izgledalo, dali su tri gola, a biće još bolje, samo momci treba da veruju i biće to dobro.

To što je u Beogradu, ne znači da je došao da popravi atmosferu.

- Zvezda uvek mora da ide na pobedu, velika su očekivanja od svih, pogotovo ove godine, igra se Liga šampiona, došli su novi, skupi igrači, napravljeni su veliki potezi u prelaznom roku. Nemam ja šta da popravljam atmosferu, oni moraju da znaju za koliko veliki klub igraju. Sve je na njima.

Komentarisao je i golman reprezentacije Kanade, svog naslednika između stativa, Omrija Glazera.

- Neverovatan golman, ima odličan refleks. Vidi se da je dobar golman, samo treba da nastavi dalje, stvarno brani dobro pogotovo u Ligi šampiona, kiks se svakome dešava, i meni se dešavao. On samo treba da nastavi dalje, zna gde je došao i samo neka nastavi da brani dobro. Da dođemo do te prve pobede u Ligi šampiona.

I za kraj mu je postavljeno pitanje, da li bi voleo da se na leto vrati u Zvezdu.

- Naravno da bih, to je glupo pitanje. Ova energija je neopisiva, uvek postoji želja. Bože zdravlja jednog dana vratiću se. Imam ugovor sa Slovanom do juna, posle još dve godine sa Zvezdom tako da videćemo šta će da bude - zaključio je Borjan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike