Tadića baš žuljala klupa: Lider sam, kapiten i najbolji igrač ovog tima - trebalo je da počnem!

16.06.2024

23:40

1

Autor: D. N.

Sve je rešio Džud Belingem, već u 13. minutu

Tadića baš žuljala klupa: Lider sam, kapiten i najbolji igrač ovog tima - trebalo je da počnem!
Copyright Tanjug/AP Photo/Andreea Alexandru

Možemo da žalimo što je konačan rezultat utakmice između Srbije i Engleske bio 1:0, u korist selekcije "Tri lava". Rani gol Džuda Belingema rešio je sve, a naš tim je bio znatno bolji u drugih 45 minuta.

U tom drugom poluvremenu, šansu je dobio i kapiten Dušan Tadić.

- Mislim da su nam se Englezi nudili od početka pa do kraja. Mislim da smo ih imali, da nam je malo falilo. To je prava reč, nudili su nam se. Ostaje žal - kazao je Tadić za TV Arena sport, a potom u izjavi za "RTS" bio malo konkretniji:

Znali smo odmah da ćemo imati šansu protiv njih, nisu pritiskali loptu, imali smo slobodne lopte i mislim da smo mogli da ugrozimo i nanesemo bol, da je bilo dosta prliika. Mislim da smo mogli da ih ugrozimo i sad treba da se okrenemo sledećoj utakmici i probamo da pobedimo.

Bilo je malo iznenađenje za sve što je selektor Stojković odlučio da kapiten Orlova meč počne na klupi.

Pričao sam sa selektorom, imamo komunikaciju, ali sam teško prihvatio jer se igra protiv Engleske. Lider sam, kapiten, mislim da sam najbolji igrač ovog tima. Naravno da mislim da je trebalo da počnem, ali poštujem odluku selektora, mislim da sam mogao više da uradim za 90 minuta. Ako on kaže, da igram 30 minuta, onda ću da igram 30. Ali dobro, idemo dalje, nije bitan pojedinac, nije to bitno, bitno je da idemo dalje, to je najbitnije, to je jedino pravo merilo. Imamo veliko zajedništvo i učinićemo  sve za to.

Defanzivac Nikola Milenković bio je kratak.

- Kao da smo pokazali malo više respekta. Posle smo pokazali da možemo protiv njih. Možemo da budemo zadovoljni igrom koju smo pokazali. Okrećemo list ka utakmici koja će biti bitna za nastavak - kazao je popularni Bleki, takođe za TV Arena sport.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike