Mitar žali posle poraza od Engleske: Treba da budemo ponosni!

16.06.2024

23:19

0

Autor: A. Š.

Napadač Orlova nije odavao utisak razočaranog čoveka posle neuspeha na startu šampionata Evrope

Mitar žali posle poraza od Engleske: Treba da budemo ponosni!
Aleksandar Mitrović - Copyright Profimedia/Sergio Ruiz/PRESSINPHOTO

Orlovi su se vratili na EURO! Posle 24 godine izostanka sa smotre najboljih fudbalskih kontinentalnih reprezentacija, najbolji srpski fudbaleri protiv Engleske su upisali povratnički debi na šampionatu Evrope.

Izabranici Dragana Stojkovića, nažalost, poraženi su minimalnim rezultatom od favorizovanog rivala, koji je na kraju grčevito branio pobedu bez i najmanje želje da pređe na polovinu Orlova.

- Odigrali smo dobru utakmicu, pokazali smo zube. Izgubili smo je u prvih 20-ak minuta u kojima smo se povukli. Čekali smo da primimo gol, a onda smo živnuli. Posle toga smo dominirali, držali posed – rekao je odmah posle meča za TV Arena sport Aleksandar Mitrović pa dodao:

- Drugo poluvreme izašli još bolje, hrabrije u visoki presing. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, treba da budemo ponosni. Izostao je gol, mislim da smo zaslužili da uzmemo bar nešto iz ove utakmice. Ali to je fudbal, bože moj.

Pred Orlovima su još dva meča u grupi C prvenstva Evrope u Nemačkoj.

- Idemo dalje, ova utakmica ništa ne menja, imamo još dve bitne protiv Slovenije i Danske, da se oporavimo i pripremimo za to. Spremni smo fizički i mentalno, željno smo iščekivali ovaj turnir i u punoj snazi dočekujemo te dve utakmice – kazao je Aleksandar Mitrović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike