Blista pred dolazak u Zvezdu: Puma očarao navijače - budući igrač crveno-belih obradovao domovinu! (VIDEO)

10.06.2024

09:29

0

Gol i asistencija pred potencijalni transfer

Blista pred dolazak u Zvezdu: Puma očarao navijače - budući igrač crveno-belih obradovao domovinu! (VIDEO)
Copyright Profimedia/Ilustracija

Fudbalska reprezentacija Paname savladala je kao gost selekciju Monserata rezultatom 3:1 (1:0) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u oblasti Centralne i Severne Amerike. Igrač utakmice bio je fudbaler koji je povezuje sa Crvenom zvezdom - Hose Luis Rodrigez, poznatiji kao Puma.

Brzongi krilni igrač je postigao gol uz asistenciju u drugom poluvremenu. Panama je povela u 40. minutu preko Džovanija Velša. Već na početku drugog dela igra domaćin je izjednačio golom Kalima Sajmona, a onda je na scenu stupio Puma.

U 61. minutu odlično je uposlio Hosea Faharda za 2:1, dok se član Famalikaa u listu strelaca upisao devet minuta kasnije. Odlična partija donela mu je priznanje za igrača utakmice, a on je tako je podebljao svoj učinak u ovom "prozoru" imajući u vidu da je mrežu zatresao i protiv Gvajane. 

Podsećamo, Puma je u svojoj karijeri, između ostalog, igrao za Gent, Istru, Alaves, Lugo i Sporting Hihon. Nedavno završenu sezonu proveo je u Famalikau. Ukoliko stigne na Marakanu od njega će se očekivati da zameni Osmana Bukarija koji je prešao u američki Ostin.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike