Jović stavio Milan na čekanje! Novi ugovor je na stolu, a Srbin na prekretnici – San Siro ili zov ruskih i arapskih miliona!

09.06.2024

20:35

0

Autor: A. Š.

Kako saznaju italijanski insajderi, reprezentativni napadač od čelnika „rosonera“ zatražio vreme za razmišljanje

Jović stavio Milan na čekanje! Novi ugovor je na stolu, a Srbin na prekretnici – San Siro ili zov ruskih i arapskih miliona!
Luka Jović - Copyright Profimedia

Išao je poslednjih godina Luka Jović od nemila do nedraga tražeći sreću pod fudbalskim nebom, a sada je došao u situaciju da jedan Milan „stavi na čekanje“. Dobro obavešteni italijanski novinar Mateo Mareto objavio je da su čelnici „rosonera“ pred srpskog napadača stavili novi ugovor, ali da je on od njih zatražio vreme za razmišljanje.

Preciznije, Jović najpre želi da bude siguran u kojoj ulozi ga vide odgovorni na „San Siru“. Dosadašnji prvi napadač Milana Olivije Žiru odlazi u MLS ligu zbog čega se italijanskom velikanu žuri da u što kraćem roku osigura ostanak nekadašnjeg Zvezdinog đaka.

Ipak, deluje da su odgovorni u Milanu svoju šansu za to propustili u dva navrata. Najpre prošlog leta, kada su sa Jovićem potpisali ugovor samo na godinu dana, a onda i u prethodnih nekoliko meseci kada ni sami nisu bili sigurni da li je Srbin ono što im treba.

Zbog toga su sada došli u situaciju da čekaju Lukin odgovor i zato što su oko na mladog napadača bacili ruski Zenit kao i neki klubovi iz Saudijske Arabije.

Isti izvor navodi da je Jovićevo okruženje apsolutno saglasno da je za njegovu karijeru najbolje da ostane u Milanu, što su mu nedvosmisleno i poručili uz savete da prihvati ponudu „rosonera“ za produžetak saradnje.

Odluka je sada na Luki… Ono što je sigurno, vreme je apsolutno njegov sveznik u ovom trenutku, ponajviše zbog činjenice da kao slobodan agent putuje na predstojeći EURO u Nemačkoj, što bi za nekoliko nedelja i te kako mogao da unovči.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike