Zvezda dovodi igrača iz Azije! Za ovog momka imaju velike planove (VIDEO)

05.06.2024

16:04

0

Autor: D. N.

Dosta je sličniosti sa "slučajem Stamenić"

Zvezda dovodi igrača iz Azije! Za ovog momka imaju velike planove (VIDEO)
Copyright MN Press

U Crvenoj zvezdu se već uveliko radi na transferima, kako odlascima tako i dolascima. Kako će Marko Stamenić da napusti Ljutice Bogdana, već se razmišlja o novoj investiciji. Na primer, Novozelanđanin je doveden kao slobodan igrač, a trebalo bi da se zaradi pet miliona. Tako se razmišlja i u slučaju 20-godišnjeg Iranca. 

Kako saznaje Mozzart sport crveno-beli su blizu dogovora o dolasku 20-godišnjeg veziste Mohamad Đavada Hoseinedžada iz Sepahana, koji bi u narednoj sezoni probao da se nametne na pozajmici u nekom od domaćih superligaša.

Pomenutog igrača crveno-beli prate već izvesno vreme i reč je o seniorskom reprezentativcu Irana, pošto je prošle godine sakupio dva nastupa, protiv Katara u prijateljskom meču i Hong Konga u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026.

Ponikao je u Sepahanu i za prvi tim je dosad odigrao 27 utakmica u kojima je dao dva i asistirao za pet golova. Standardan prvotimac postao je prošlog leta.

Ali ono što ipak razlikuje slučaj Stamenića od ovog je da je Hoseinedžad ima ugovor sa Sepahanom na još tri godine, pa će Zvezda morati da plati određeno obeštećenje. Mada ako se zna da je reč o Iranu, a nekoj evropskoj državi moguće je da ta suma bude nešto manja.

Pogledajte i šta Hoseinedžad sve može sa loptom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike