Bukari se emotivno oprostio od Zvezde: Dok kucam ovo... Onda su usledile poruke timu, trenerima i navijačima (FOTO)

31.05.2024

06:48

0

Autor: D. N.

Jedna od najtežih odluka u životu, priznao je igrač iz Gane

Bukari se emotivno oprostio od Zvezde: Dok kucam ovo... Onda su usledile poruke timu, trenerima i navijačima (FOTO)
Copyright MN Press

Osman Bukari je i zvanično napustio Crvenu zvezdu, pošto je potpisao ugovor sa Ostinom, ekipom iz Sjedinjenih Američkih Država.

- Još od prvog sprinta na Marakani si nam pokazao koliko ćeš da juriš za Zvezdinim uspesima. Nakon 91 utakmice i 28 golova čistog uživanja u tvojoj igri, vreme je da se oprostimo. Zvezda će zauvek biti tvoja kuća!

Hvala za sve, Bukari - napisali su crveno-beli, a oproštajnu poruku imao je i 25-godišnji fudbaler iz Gane.

- Dok kucam ovo, u srcu su mi pomešana osećanja. Posle mnogo razmišljanja sam odlučio da je vreme da počnem novo poglavlje u karijeri. Napuštanje ovog tima je jedna od najtežih odluka koje sam doneo. Želim da vam se najiskrenije zahvalim, svima.

Saigračima, bili ste mi porodica. Delili smo pobede i poraze, smeh i suze. Vaša podrška i prijateljstvo su za mene bili ceo svet. Hvala i trenerima i ostatku stručnog štaba, hvala što ste verovali u mene, što ste me gurali da budem najbolji i vodili me kroz svaki izazov. 

Navijačima, vaša bezrezervna poruka je bila neverovatna. Igrati pred vama je bila čast, i vaše navijanje su dizale moj duh, čak i u najtežim trenucima. Ovaj tim će uvek imati posebno mesto u mom srcu. Želim vam da nastavite sa uspesima i navijaću za vas izdaleka.

Hvala vam za sve crveno-beli - napisao je Bukari na X profilu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike