Partizan vraća još jedno svoje dete? Crno-beli hoće vezistu TSC-a!

08.06.2024

10:16

0

Đak kluba iz Humske bi zaobilaznim putem mogao da ponese crno-beli dres na najvećoj sceni

Partizan vraća još jedno svoje dete? Crno-beli hoće vezistu TSC-a!
Ivan Milosavljević - Copyright MN Press

Vratio je Partizan u tek započetom prelaznom roku jedno svoje dete, a ukoliko se sve kockice poklope Đorđe Jovanović neće biti jedini povratnik u Humsku ovog leta. Zaobilaznim putem, preko Voždovca i Bačke Topole do crno-belog dresa mogao bi uskoro da stigne i vezista TSC-a Ivan Milosavljević.

Kako piše portal „Mozzart sport“, Partizan je u Bačku Topolu poslao ponudu za momka rođenog 2000. godine, kojeg ugovor sa TSC-om veže još godinu dana. Taj podatak bi mogao da bude prilično značajna olakšavajuća okolnost klubu iz Humske u pokušaju da vrati fudbalera koji je upisao i devet nastupa u mladoj reprezentaciji Srbije.

Milosavljević je prošao omladinsku školu Partizana, ali priliku na najvećoj sceni u crno-belom dresu nije dobio. Posle staža u Teleoptiku prešao je u Voždovac, gde ga je snimio Žarko Lazetić i doveo ga TSC.

Odigrao je srpski vezista 22 meča ove sezone za klub iz Bačke Topole 22 meča u tek završenoj sezoni, a jednu od najbolji partija pružio je upravo protiv Partizana u istorijskoj pobedi TSC-a 4:0 na stadionu u Humskoj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike