Partizanovo dete ide u Seriju A! Baždar u Humsku donosi sedam miliona evra!

07.06.2024

06:47

0

Autor: A. Š.

Mladi napadač mogao bi ovog leta da postane stanovnik Rima

Partizanovo dete ide u Seriju A! Baždar u Humsku donosi sedam miliona evra!
Samed Baždar - Copyright MN Press

Nije tajna da Partizan ovog leta čeka velika rekonstrukcija tima kojeg, pod vođstvom novog starog trenera Aleksandra Stanojevića, čeka pokušaj plasmana u Ligu šampiona kao i borba za povratak na nacionalni tron.

Za tako nešto, naravno, potrebne su i odgovarajuće finansijske sposobnosti a kasa crno-belih bi tokom predstojećeg prelaznog roka trebalo dobrano da se napuni prodajom tandema ofanzivaca Mateus Saldanja/Samed Baždar.

I dok se za Brazilca trenutno spekuliše ciframa i potencijalnim klubovima u kojima bi mogao da nastavi karijeru, sudbina mladog srpskog napadača deluje mnogo izvesnije.

Jer, ako je verovati uglednom „Korijere delo Sportu“, Baždar bi za nekoliko nedelja mogao da postane stanovnik Rima. Naime, prema saznanjima jednog od najcenjenijih sportskih listova na svetu, Lacio je žestoko „zagrizao“ da angažuje Partizanovo dete, toliko da su čelnici kluba već obavili razgovore sa predstavnicima igrača.

Kako navodi "Korijere delo Sport", a prenose portali koji prate dešavanja u Laciju, cilj rukovodstva kluba je da tokom prelaznog roka zaoštre konkurenciju u ofanzivi angažmanom igrača sposobnog da pokrije sve pozicije u napadu, a pomenuti kriterijum, uz procenjenu visinu obeštećenja u prvi plan je izbacio fudbalera Partizana.

Italijani na kraju ističu da su na „Olimpiku“ već spremili ponudu od 7.000.000 evra za Baždara i dodaju da je igrač Partizana idealan izbor za taj iznos, uz napomenu da se na radaru kluba nalazi i Tidžani Noslin iz Verone.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike