Partizan se pojačao u napadu: Da li su se crno-beli oprostili od Saldanje?

07.06.2024

14:24

0

Autor: A. S.

Letnja pijaca je tek otvorena

Partizan se pojačao u napadu: Da li su se crno-beli oprostili od Saldanje?
Đorđe Jovanović - Copyright FK Partizan

Kako je sve izvesnije da Partizan neće moći još dugo da odoleva ponudama za Mateuša Saldanju, crno-beli su rešili da pojačaju napad.

U Humsku se nakon nekoliko inostranih godina, vraća dete Partizana, Đorđe Jovanović.

25-godišnji napadač stiže kao pozajmljeni fudbaler Bazela, na godinu dana, uz otkupnu klauzulu koja može da naraste na 1.500.000 evra narednog leta.

- Kako mogu da se osećam?! Puno mi je srce! Kao mali sam došao u Partizan, prošao sve mlađe kategorije i znam šta znači grb kluba, pritisak, ali i ogromna ljubav koja uz to ide - rekao je najpre Jovanović i dodao:

FK Partizan
 

- Otišao sam praktično kao dete, a vraćam se fudbalski zreo i vrlo dobro znam šta su klupski zahtevi i želje navijača - samo najviši ciljevi! Ispred nas su kvalifikacije za Ligu šampiona, kao san svakog fudbalera i praktično od danas kreću za mene pripreme za moju novu eru u Partizanu! Daću i više od maksimuma i radujem se izlasku pred navijače na mom stadionu! Privilegija je i zadovoljstvo.

Jovanović je već prošao neophodne medicinske preglede i već potpisao ugovor o pozajmici koji su sklopili predstavnici Partizana i Bazela.

Za prvi tim je zaigrao 2016. godine kod trenera Ivana Tomića, da bi sa Partizanom osvojio titulu prvaka Srbije u sezoni 2016/17 i pehar Kupa Srbije u sezonama 2016/17 i 2017/18.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike