Partizan aktivirao prvu bombu! Stanojević se vraća u Humsku!

06.06.2024

19:44

0

Temperamentni stručnjak dobio treći mandat u svom matičnom klubu

Partizan aktivirao prvu bombu! Stanojević se vraća u Humsku!
Aleksandar Stanojević - Copyright MN Press

Pukla je prva letnja bomba na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Partizan će u pohod na Ligu šampiona i kasnije u novu šampionsku borbu povesti Aleksandar Stanojević, objavio je „Telegraf“.

Temperamentni strateg u Humsku stiže u Humsku kako bi treći put u trenerskoj karijeri poveo crno-bele ka nacionalnom tronu. U prvom mandatu to mu je uspelo dva puta, uz jedan osvojen Kup i plasman u Ligu šampiona, dok je prethodni put svoj matični klub napustio pošto je oba domaća trofeja izgubio od Dejana Stankovića i Crvene zvezde.

Povratkom Stanojevića na Partizanovu klupu jasno je da na njoj neće ostati Albert Nađ. Nekadašnji kapiten crno-belih u završnici sezone za nama preuzeo je trenersku ulogu od smenjenog Igora Duljaja, ali je već na startu bilo jasno da bi trebalo da se dogodi pravo čudo pa da njoj ostane i posle leta.

Iako mu je Uprava kluba iz Humske dala jednoipogodišnji ugovor, sve ono što su fudbaleri Partizana prikazali za kratko vreme njegovog bitisanja na mestu šefa struke, kao i činjenica da su navijači Nađa "uzeli na zub" pre nego što je i debitovao kao prvi trener, bili su jasni signali da će rastanak dve strane biti neminovan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike