Čukarički se pojačao iz TSC-a! Bivši fudbaler Zvezde stigao među Brđane!

06.06.2024

19:18

0

Iskusni defanzivac dogovorio je jednogodišnju saradnju sa beogradskim superligašem

Čukarički se pojačao iz TSC-a! Bivši fudbaler Zvezde stigao među Brđane!
Miloš Cvetković - Copyright MN Press

Doskorašnji fudbaler TSC-a Miloš Cvetković potpisao je jednogodišnji ugovor sa Čukaričkim, saopštio je klub iz Beograda. Cvetković (34) je u Čukarički došao kao slobodan igrač, a u saopštenju „brđana“ se navodi da iskusni defanzivac igra podjednako dobro na pozicijama levog i desnog beka.

- Po isteku ugovora sa TSC-om, zvali su me ljudi iz Čukaričkog, Vladimir Matijašević i Goran Grkinić, sa obojicom sam već imao prilike da sarađujem. Bukvalno smo se dogovorili o svim uslovima za nekoliko minuta. Drago mi je da sam došao u sjajno organizovan klub, na meni je da opravdam očekivanja, uz želju da se Čukarički ponovo vrati tamo gde pripada, u Evropu - rekao je Cvetković, prenosi zvanični sajt kluba.

On je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde i Zemuna, a u timu iz Gornje Varoši debitovao je u seniorskom fudbalu. Cvetković je potom igrao za Rad, Palić, Hajduk iz Kule, Napredak, Crvenu zvezdu, Levski, Mladost iz Lučana i TSC.

- Prethodne dve godine u TSC-u su možda i najlepše u mojoj karijeri, osvojili smo najpre drugo, potom i treće mesto u Superligi Srbije. Imam tu sreću da dolazim u takođe sjajan klub. Poznajem dosta igrača, sa nekima sam igrao, ostale znam sa terena... Biće mi drago da u novom klubu treniram i igram sa mnoštvom mladih i talentovanih momaka, koji su veoma kvalitetni igrači. Pratio sam svih ovih godina kako Čukarički radi, posebno sa mladima, potrudiću se da im svojim iskustvom pomogne i da ih na neki način usmerim – istakao je novi fudbaler Čukaričkog.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike