Zvezdin Afrikanac oduševljen zbog duple pobede nad Partizanom! Pokazali smo da smo najbolji!

26.04.2024

14:47

0

Autor: D. N.

Sada već razmišlja o Vojvodini

Zvezdin Afrikanac oduševljen zbog duple pobede nad Partizanom! Pokazali smo da smo najbolji!
Copyright MN Press

Fudbalere Crvene zvezde u nedelju očekuje superligaška utakmica sa Vojvodinom, mada se i dalje priča o "dvomeču" sa Partizanom. Prvo je u plej-ofu bilo 3:2, a onda i 2:0 u polufinalu Kupa Srbije.

- Izuzetno sam zadovoljan rezultatima u prethodnom periodu. Veoma je teško pobediti istog protivnika u samo četiri dana, a još kada se radi o najvećem rivalu, onda je to dodatno otežavajuća okolnost. Odigrali smo dva odlična meča i trijumfovali na oba duela. Pokazali smo da smo najbolji, kada je to najpotrebnije, kao i da hrabro idemo ka novoj duploj kruni.

Već u nedelju nas očekuje meč sa Vojvodinom, sa kojom ćemo se sastati i u završnici Kupa Srbije. Upravo činjenica da se nalaze u finalu govori da je reč o sjajnoj ekipi, koja ima kvalitetne pojedince. Podigli su se u prethodnom periodu i sada beleže odlične rezultate. Očekujem zanimljivu utakmicu, kao što su bile sve do sada u plej-ofu - kazao je Osman Bukari koji je takođe pozvao navijače u nedelju na "Karađorđe".

- Najlepše je igrati na Marakani, ali je olakšavajuća okolnost kod gostovanja to što znamo da ćemo uvek imati podršku naših navijača. Siguran sam da će tako biti i u nedelju. Zvezdaši će imati priliku da uživaju u atraktivnom fudbalu. Verujem da će biti i lep dan, te da neće propustiti priliku da nas podrže i na gostujućem terenu. Potrudićemo se da ih obradujemo novim golovima, kao i da se za još jedan korak približimo osvajanju prvenstva - zaključio je Bukari.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike