Barselona ipak otpustila Ćavija! Pre mesec dana mu rekli "ostaješ", a danas dobio zahvalnicu

24.05.2024

14:23

0

Autor: D. N.

"Presekao" je predsednik Đoan Laporta

Barselona ipak otpustila Ćavija! Pre mesec dana mu rekli "ostaješ", a danas dobio zahvalnicu
Copyright Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Ćavi Ernandez završava svoju misiju na klupi Barselone. To je i zvanično potvrđeno na sajtu španskog i evropskog velikana.

- Danas je predsednik Barselone Đoan Laporta obavestio Ćavija Ernandeza da neće biti trener u sezoni 2024/25. Na sastanku su bili i potredsednik za sportska pitanja Rafa Juste i sportski direktor Deko.

Barselona želi da se zahvali za urađeno tokom trenerske karijere, kao i na neverovatnoj karijeri fudbalera i kapitena. Želi mu i uspeh u budućnosti. Ćavi Ernandez će ekipu poslednji put voditi u nedelju na gostovanju Sevilji.

U narednim danima, Barselona će obavestiti javnost o dešavanjima vezanim za prvi tim - navedeno je u saopštenju velikana iz Barselone.

Inače, ova odluka je iznenađujuća. Prošle nedelje je rekao da ima podršku kluba da ostane, ali je sada usledio potpuni preokret. Dobio je otkaz.

Ćavi koji je kao fudbaler u Barsi bio od 1997. do 2015. godine, na klupu je seo 2021. godine. Navodno, naslednik će biti Hansi Flik. Sa Barselonom je prošle sezone osvojio prvenstvo, dok se ove godine klub nalazi na drugom mestu sa 82 boda, iza najvećeg rivala, Reala.

Inače, danas se sa trenerom rastao i Milan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike