Potpuni preokret?! Ćavi bi da ostane u Barsi, Deko i Laporta žele isto, ali postoji veliki problem...

24.04.2024

22:06

0

Autor: P.K.

Legenda kluba se predomislio, uprava u principu nema ništa protiv, ali...

Potpuni preokret?! Ćavi bi da ostane u Barsi, Deko i Laporta žele isto, ali postoji veliki problem...
Ćavi Ernandez - Copyright Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Budućnost Ćavija Ernandeza u Barseloni i dalje je neizvesna!

Iako je živa legenda kluba odavno najavio da odlazi na kraju sezone, pre isteka ugovora, Španci pišu da je situacija daleko od gotove. Dobro obavešteni Mundo deportivo, list blizak Barseloni, navodi da postoji pomak, uprkos nedavnom porazu u El Klasiku.

Nakon sastanka između trenera i sportskog direktora Deka, sada se čeka susret sa predsednikom kluba Đoanom Laportom, koji će imati poslednju reč o budućnosti trenera iz katalonskog grada Terasa.

Nakon sastanka koji je trajao nešto više od sat vremena, a koji je trener održao sa sportskim direktorom kluba u Sportskom centru Sant Đoan Despi, još nije ništa odlučeno.

Kako je izvestio Mundo deportivo, Ćavi je ponovo je razmotrio odluku da ne nastavi u Barsi, iako ima ugovor do 2025. Nakon što je 27. januara, posle poraza kod kuće od Viljareala najavio da neće nastaviti u Barsi.

Barselona ove sezone neće osvojiti nijedan trofej, ali je Ćavi ipak oseća želju da nastavi da vodi tim. Takođe, s dolaskom nekih pojačanja koja bi mogla ojačati ekipu, veruje da bi mogao da formira tim kakav želi.

Sastanak sa Laportom

Nakon sastanka sa Dekom, koji mu je objasnio ideju kluba da nastavi, Ćavi i sam sportski direktor su se uputili u privatnu rezidenciju Laporte, koji će imati poslednju reč.

Na istom sastanku biće prisutan i potpredsednik Rafa Juste i Alehandro Ečevrija. Laporta je od ranije bio pristalica ideje da Ćavi nastavi da vodi tim, ali neće prihvatiti da mu trener postavlja uslove za nastavak i ispunjenje ugovora koji mu je preostao. Naprotiv.

Čeka se dalji razvoj situacije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike