Zvezda slavi duplu krunu, a navijači povratak Milana Borjana!

22.05.2024

08:41

0

Autor: A. S.

Veselo je na Marakani ovih dana

Zvezda slavi duplu krunu, a navijači povratak Milana Borjana!
Milan Borjan - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su osvojili i trofej Kupa Srbije i tako došli do još jedne duple krune u Srbiji. A nakon slavlja i velike radosti, navijači su dobili nove dobre vesti.

Naime, bivši kapiten i golman crveno-belih, Milan Borjan je gostovao u poznatoj emisiji "Amidži šou" i tom prilikom otkrio najlepše vesti za svakog navijača Zvezde.

- Vraćam se, naravno. Još dve godine imam ugovor, tako da tu sam! - rekao je Milan Borjan gostujući u emisiji zajedno sa suprugom Snežanom

Inače, Borjan je u prethodnoj sezoni nosio dres Slovana iz Bratislave, gde je stigao nakon što je Barak Bahar preuzeo tim sa Marakane.

- Otišao sam u Slovan Bratislavu, dobio sam nagradu za najboljeg golmana u Slovačkoj, osvojili smo titulu tako da sam super - rekao je golman i dodao:

- Iskreno da ti kažem teško mi je palo. Zvezda je moja druga porodica, prošao sam mnogo lepih stvari sa Crvenom zvezdom i Zvezda mi je mnogo donela u životu. Bilo mi je teško naravno, prvih nekoliko dana mi je bilo baš teško, ali posle sam seo sam sa sobom, rekao da moram da nastavim život dalje i tako da sam nastavio dalje.

Borjana je među stativama na Marakani zamenio Omri Glazer i bio sjajan u ulozi prvog golmana, ali sa povratkom Vladana Milojevića na klupu, a i Milana Borjana sa pozajmice, može doći do izvesne promene.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike