Šerifu je sve kao u filmu: Nikada nisam uzeo trofej, ovo je veliki korak za moju karijeru!

21.05.2024

23:57

0

Autor: A. Š.

Napadač Crvene zvezde otkrio kako mu je Milojević vratio sampouzdanje i da li ostaje na Marakani i naredne sezone

Šerifu je sve kao u filmu: Nikada nisam uzeo trofej, ovo je veliki korak za moju karijeru!
Šerif Endiaje - Copyright MN Press

Odbranila je Crvena zvezdu duplu krunu, a jedan od njenih junaka bio je Šerif Endiaje. Snažni napadač ovog proleća se preporodio pod vođstvom Vladana Milojevića, a posle osvajanja Kupa Srbije istakao je kako je iza njega dobra sezona.

- Bilo je teško na početku, ali na kraju su svi srećni. Hvala saigračima i treneru, bilo je lepo biti ovde. Nikada nisam uzeo trofej u karijeri, ovo je prvi put. Mislim da je ovo veliki korak u mojoj karijeri. Srećan sam zbog sebe, ali i zbog celog tima – kazao je Šerif pred novinarima posle meča, uz pohvale Vojvodini na prikazanom:

- Imaju veoma dobar tim, igraju dobar fudbal. Njihovo samopouzdanje je bilo takvo, hteli su da pobede i odu u Evropu. Za nas je bilo takođe važno da uzmemo Kup, srećan sam što smo uspeli.

Crveno-beli narednog vikenda završavaju takmičarske obaveze za ovu sezonu duelu protiv Čukaričkog na „Marakani“.

- Sada je sve kao u filmu. Treba da završimo u subotu. Jedva čekam da izađemo pred navijače – kazao je Endiaje, pa otkrio kako ga je Milojević preporodio:

- Dao mi je dosta samopouzdanja. Na početku nisam znao da li ću igrati ili hoću, a onda je došao novi trener i rekao da mi veruje da ću da postignem 10 golova. Dao mi je samopouzdanje, a ja sam igrao sve bolje.

Još Šerif ne zna da li i dogodine ostaje u Zvezdi.

- Ko zna... Imam ugovor ovde u ovom momentu, ne razmišljam o tome da li idem ili ne. Imam odmor pred sobom. Proslaviću trofej.

Nije imao sreću da se danas upiše u listu strelaca.

- Ovde sam da pomognem timu. Nikada neću spustiti glavu kada promašim. Moj cilj je da pomognem 100%, i to ću raditi svaki dan, na svakom meču. Pokušavaću uvek da dam gol i to ću uvek raditi – kazao je Šerif Endiaje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike