Dudić odgovorio Milojeviću i stavio tačku na samom startu! Neću rijaliti!

27.04.2024

13:11

0

Autor: A. S.

A evo i kako je došlo do nesporazuma

Dudić odgovorio Milojeviću i stavio tačku na samom startu! Neću rijaliti!
Feđa Dudić - Copyright MN Press

Kao da je nedovoljan bio fudbalski derbi i buka koju je sam za sobom nosio, pa se i Vladan Milojević oglasio nešto oštrije i odreagovao na reči trenera Radničkog iz Kragujevca Feđe Dudića.

Milojević se oglasio nakon 173. večitog derbija, koji je odigran na Marakani, a njegova ekipa je slavila sa 3:2, kako bi prokomentarisao izjavu Dudića, koju je trener iz Bosne i Hercegovine dao prilikom jednog televizijskog gostovanja.

- Znate da nemam društvene mreže i ne čitam portale, ali pokazali su mi. Smeta mi, i ja sam bio stranac u drugim zemljama. Ne može stranac ovde da uzima Zvezdu kao instituciju i ne poštuje je. Nije pošteno, nije fer. Meni je to zasmetalo. Ne može neko sa strane ko je došao da radi ovde, da prima platu… Ja sam bio stranac na Kipru, nikad nisam izašao i pričao o drugim klubovima. bilo mi je teško, ali ja sam poštovao narod Kipra, njihovo prvenstvo. Moja poruka je – povedite računa šta pričate. Jedno je da priča o meni, ali drugo je da uzima u usta institucije kakve su Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina. Evo Radnički se bori za Evropu, a na osnovu čega? Pa na osnovu bodova koje su vukli Zvezda i Partizan. Ali to govori o njemu, a ne o meni. Biće on lepo dočekan na „Marakani“ – rekao je Vladan Milojević.

Kako sa tim nije bio saglasan, Dudić je iskoristio prvu priliku i objasnio o čemu je tačno reč i tom prilikom istakao da od čitavog slučaja ne želi da pravi rijaliti.

- Želim da se oglasim zbog ovog što sam javno prozvan posle utakmice Zvezda – Partizan. Zaista mi je krivo da kolega Milojević nije pogledao celu emisiju i da nije video na koji način sam pričao o Zvezdi, o afirmaciji srpskog fudbala i svega ostalog i na koji način sam komentarisao onaj derbi koji je odigran u subotu u Superligi. Siguran sam da je to pogledao da ne bi imao onakvo izaganje, njemu je postavljeno da pogleda samo ono što je možda bilo dobro za njih da se pogleda. Ja nikad nisam bežao od svog stava i mišljenja, uvek ću ga imati, ali ne želim da mi se stavlja nešto što nisam rekao, niti to mislim - rekao je sarajevski stručnjak koji je ove sezone preporodio kragujevački Radnički i dodao:

- Bila je situacija u kojoj se u emisiju javio jedan navijač Zvezde, koji se sam tako etiketirao, on je izneo jednu konstataciju i ja sam se samo složio sa tim. To je onda stavljeno u javnost u jednoj konotaciji koja nije dobra. Još jednom kažem, žao mi je što Milojević nije pogledao celu emisiju, a ako je gledao, mogao je da vidi na koji način sam pričao i da sam neke stvari realno sagledavao. Mislim da sam ja pokazao poštovanje prema državi u kojoj radim, samim tim što sam u ovoj sezoni odavao počast žrtvama ovog rata i mislim da tu prestaje sve. Sigurno je da ljudi koji rade sa mnom u Kragujevcu znaju kako razmišljam i kako živim. Ovde se osećam kao kod kuće, nastaviću i dalje da dostojansvetno predstavljam Radnički i želim da sada i ovde zatvorim ovu temu i da ne dozvolim da nastane neki rijaliti. Molim sve da do kraja sezone dobijam pitanja samo od FK Radnički, da se stvari ne bi prenosile na razne načine, koje niko ne želi - rekao je Dudić i stavio tačku na bilo kakva prepucavanja u samom startu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike