Dudić vodi Radnički u Evropu, ali očajanje ne može da prikrije! Kome uopšte treba ovaj klub!?

08.04.2024

13:43

0

Autor: A. S.

Sarajlija je bio maksimalno iskren i tužan

Dudić vodi Radnički u Evropu, ali očajanje ne može da prikrije! Kome uopšte treba ovaj klub!?
Feđa Dudić - Copyright MN Press

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca nalaze se u plej-ofu Superlige i u dobroj su poziciji pred odlučujuće mečeve na evropskom putu.

Međutim, iako nižu odlične rezultate i prikazuju igru koja raduje celu fudbalsku Srbiju, na Čika Dači se publika nije vratila, pa trener ekipe, Feđa Dudić ne može da sakrije očajanje.

- Ja ne znam šta više treba da uradimo, pa da privučemo publiku. Peti smo na tabeli, borimo se za Evropu, igramo četvrtfinale kupa, pa opet na tribinama imamo samo 2.000 ljudi, što je za jedan grad koji sa okolinom ima preko 300.000 stanovnika, jako malo. Sećam se kada sam došao u klub, pa je bila priča kada krenu bolji rezultati, onda će biti i više publike. Evo sada imamo rezultate, pa opet imamo 2.000 ljudi na tribinama - rekao je Dudić nakon meča sa Spartakom.

Kragujevčane kao da ne interesuje previše sjajan posao koji rade Dudić i njegovi igrači. Peto mesto na tabeli odavno je potvrdilo plej-of, očekuje ih i četvrtfinale Kupa Srbije, ali navijača nema na stadionu. 

- Ne samo da sam tužan, već sam očajan po tom pitanju. Ukoliko u četvrtak protiv Novog Pazara (u četvrtfinalu Kupa) ne bude ispunjeno više od pola stadiona, onda zaista ne znam čemu sve ovo i kome uopšte treba Radnički - dodao je Dudić.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike