Partizan odlučio da li će i u sredu na Marakanu! Poznato pitanje derbija u Kupu Srbije!

22.04.2024

12:11

0

Autor: A. S.

Kraj drame

Partizan odlučio da li će i u sredu na Marakanu! Poznato pitanje derbija u Kupu Srbije!
Fudbaleri Partizana - Copyright MN Press

Iz Partizana su nakon poraza u 173. večitom derbiju istakli da neće igrati u polufinalu Kupa Srbije. Nešto kasnije su naveli da će razmisliti da li će se pojaviti na novom susretu sa Crvenom zvezdom, a sve zbog nezadovoljstva suđenjem u duelu koji se u subotu igrao u Ljutice Bogdana.

Crveno-beli su slavili nakon velike drame sa 3:2, a o detaljima meča se i danas govori. Međutim, iz Humske su rešili da prekinu ovu dramu i saopštili da se u prodaji nalaze karte za polufinalni susret Kupa Srbije i tako potvrdili da će igrati.

 

 

- Prodaja ulaznica za utakmicu polufinala Kupa Srbije, u kojoj se u sredu, 24. aprila, u 19 sati na stadionu „Rajko Mitić“ sastaju FK Crvena Zvezda i FK Partizan, za sektore namenjene navijačima Partizana (JUG i ZAPAD – Sektor 1), počela je danas, 22. aprila, od 10 časova. Ulaznice za južnu tribinu koštaju 500 dinara, a za zapadnu tribinu 1.000 dinara i to su jedini sektori koji navijači FK Partizana mogu kupiti na blagajnama stadiona u Humskoj kao i na prodajnom mestu Ticketline u TC Mercator - naveli su iz Partizana.

Tako je stavljena tačka na spekulacije i rešena drama koja je nastala na prethodnom duelu. Ipak će se sve rešavati na terenu, kako i priliči.


Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike