Nađ gospodski reagovao nakon derbija! Nikad ne napuštam bojno polje, nisam znao za saopštenje!

20.04.2024

21:28

0

Autor: A. S.

A otkrio je i čijom teorijom su se vodili u ovom spektakularnom duelu

Nađ gospodski reagovao nakon derbija! Nikad ne napuštam bojno polje, nisam znao za saopštenje!
Albert Nađ - Copyright MN Press

Albert Nađ je prethodne nedelje ni kriv ni dužan bio u centru mnogih čaršijskih priča. Nakon što je Igor Duljaj suspendovan, pa u 173. večitom derbiju nije mogao da vodi ekipu, jasno je bilo da će to učiniti Nađ. Međuti, pre početak današnjeg meča njemu je pozlilo, ali je posle odlaska u Urgentni centar, stigao na vreme na Marakanu i poveo crno-bele.

U kratkoj izjavi nakon poraza od Crvene zvezde, Nađ je između ostalog istakao da se ekipa sada okreće narednom derbiju, koji je na programu u sredu, u polufinalu Kupa Srbije, a gotovo u istom trenutku je stiglo i saopštenje iz kluba kojim su crno-beli istakli da neće igrati zbog sudijskih odluka i kriterijuma.

- Ne znam šta da kažem. Mi smo treneri i igrači. Uprava je druga stvar. Nisam ni znao da je izdato saopštenje - zbunjen je bio Nađ na konferenciji nakon derbija, pa se dotakao povuka navijača crno-belih koji su pozivali igrače da napuste teren:

- Nikad ne napuštam bojno polje - bila je poruka pomoćnika crno-belih.

Severina iskočio

- Za mene pojedinac ne odlučuje. Samo ga timski rad izbacuje. Severina ne samo da je dao gol, nego se vraćao i pomagao Stojkoviću. Imali smo dobrih tranzicija u kojima smo ugrožavali Zvezdu - rekao je Nađ.

Inače, Igor Duljaj nije vodio ekipu pored terena, ali je sigurno sugerisao sa tribina, a Nađ se sa prvim trenerom nije video odmah nakon meča.

- Još se nismo čuli i videli. On je imao direktnu komunikaciju sa par saradnika. Kada imaš stručni štab, svi delimo mišljenje.

Nađ, kao i Duljaj ranije, nije želeo da komentariše sudijske odluke.

- Mislim da preterujete sa tim. Ne interesuje me. Izgubili smo derbi i to je tako. Moraš da pružiš ruku boljem - kratko je odgovorio Nađ.

Na kraju, Duljajev pomoćnik je prokomentarisao i statistiku, koja je u potpunosti bila na strani rivala.

- Da bi napadao, moraš da se braniš. Da posle toga tražiš situaciju da ih ugroziš. Čitao sam posle utakmice Reala i Sitija, da li je to Ančelotijeva genijalnost. Ja bih nekad postavio i Kineski zid. Ančeloti je u polufinalu Lige šampiona. Hteli smo da prepustimo, znajući da Zvezda ima dominantniji vezni red - zaključio je Nađ.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike