Krunić se ne predaje! Bio sam blizu da odbranim oba penala, trka za titulu nije gotova! (VIDEO)

20.04.2024

23:05

0

Autor: D. N.

Povodom suđenja, nije bio oštar kao njegov saigrač

Krunić se ne predaje! Bio sam blizu da odbranim oba penala, trka za titulu nije gotova! (VIDEO)
Copyright Printscreen/24sedamTV

Miloš Krunić, kao i ostatak ekipe Partizana nije mogao da bude zadovoljan posle 173. "večitog derbija". Poveli su crno-beli sa 1:0, pa sa 2:1, ali je na kraju ipak bilo 3:2 za Crvenu zvezdu koja ima sada deset bodova više.

- Teška utakmica za sve nas. Dali smo sve od sebe, ali nismo uspeli i nadam se da će u sredu sve biti dosta bolje - rekao je  Krunić, koji je na svoju žalost i svih koji navijaju za Partizan kapitulirao tri puta.

- Otvorena utakmica. Bilo je dosta šansi na obe strane, ali nam krajnji rezultat ne ide u korist. Ostaje žal za rezultatom, imali smo 2:1 do 89. minuta, ali to je fudbal. Igra se dok sudija ne svira kraj - dodao je Krunič koji ne želi da se preda, iako je bodovna razlika velika.

- Sve dok imamo matematičke šanse daćemo sve od sebe. Trka nije gotova - kazao je golman crno-belih koji je dospeo u prvi plan posle povrede Aleksandra Jovanovića.

Za razliku od Bibarsa Natha koji je bio oštar prema sudiji Pavlu Iliću, Krunić je bio uzdržan. Nije želeo da komentariše.

Krunić je primio dva gola sa bele tačke, jedan od Gelora Kange, a drugi od Aleksandra Kataija, ali u oba slučaja je pogodio stranu.

- Bio sam blizu, pogotovo kod prvog. Prvi sam kačio, a oba puta sam pogodio stranu. Ipak, penali su lutrija - zaključio je 27-godišnji golman.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike