TSC slavi Pantovića! Još jedan spektakularan meč u Superligi pred početak večitog derbija! (VIDEO)

20.04.2024

17:26

0

Autor: A. S.

U Kragujevcu je bilo sedam golova, u Topoli pet, a kako će biti u Beogradu?

TSC slavi Pantovića! Još jedan spektakularan meč u Superligi pred početak večitog derbija! (VIDEO)
Radost fudbalera TSC-a - Copyright MN Press

Prvo kolo plej-ofa Superlige donosi nam 173. večiti derbi, ali uoči meča između Crvene zvezde i Partizana, odigrana su dva evropska duela iz gornjeg dela tabele.

Nakon što je Radnički u Kragujevcu upisao pobedu nad Čukaričkim sa 4:3, u direktnom okršaju za mesto u Evropu, igrao se i derbi u Bačkoj Topoli, a domaći TSC je savladao Vojvodinu sa 3:2.

Domaćin je idealno otvorio meč, Pantović je bio precizan u trećem minutu, a Ćirković samo dva minuta kasnije. Međutim, polet TSC-a, zaustavio je Zukić već u 13. minutu, pa iako su neki pomislili da je duel rešen, tek sada je i počeo.

Ipak, tokom većeg dela prvog poluvremena, bilo je mirno. Treneri su menjali na pauzi, pa je u nastavku bilo i nove snage i energije.

Veliko pojačanje Voše, Ivanović je u 61. minutu doneo poravnanje, zahuktao se susret, a kako se ispostavilo gol odluke je delo Pantovića iz 74. minuta.

Do kraja meča, uprkos pet minuta nadoknade, nije bilo snage u gostujućem timu da načini preokret, dok je domaćin držao sve pod kontrolom u odbrani i upisao tri boda od velike važnosti.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike