Ovo je istina o Kakinom razvodu! Godinama se nagađalo, a Karolin je potvrdila - Nisam bila srećna!

13.04.2024

16:07

0

Autor: A. S.

Manekenka je odgonetnula dilemu

Ovo je istina o Kakinom razvodu! Godinama se nagađalo, a Karolin je potvrdila - Nisam bila srećna!
Karolin i Kaka - Copyright Profimedia

Ako za nekoga među sportistima kruže priče da ne vode sportski život, to su fudbaleri. Međutim, među fudbalerima, jedan se izdvaja kako ponašanjem, delanjem na terenu i pored njega, vrednovanjem i poštovanjem.

Verovatno je jasno da je reč o Rikardu Kaki.

Brazilac je u Evropi ostavio dubok trag i to u vremenu kada je nosio dres Milana. Kasnije je igrao i u Real Madridu, pa se ponovo vratio na San Siro, a karijeru je završio 2017. godine u Orlandu. Pored terena ga nikada nisu pratile ružne, tabloidne priče, naprotiv. O njegovom privatnom životu znalo se samo to da je oženjen manekenkom Karolin Seliko, i da sa njom ima dvoje dece, ćerku i sina.

Međutim, kada je došlo do razvoda od manekenke, pojedini su smatrali da se uklopio u moderno društvo i da saga o idealnom igraču i čoveku ne postoji. Njegova bivša žena Karolin, nedavno je govorila za San i izjavom napravila bum jer se dotakla i priče o razvodu.

Ona je u razgovoru za medije otkrila zašto i kako je došlo do prekida romanse sa fudbalerom.

- Kaka me nikada nije izdao. Tretirao me je lepo, podario mi je prelepu familiju, ali nisam bila srećna. Nešto je nedostajalo. Bio je previše savršen za mene - rekla je Seliko, preneo je britanski "San".

Inače, njihova ljubavna priča važila je za jednu od najlepših u tom svetu. Oni su se poznavali od detinjstva,a venčali su se 2005. godine, ipak, deset godina kasnije, jednostavno je došao kraj njihove priče.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike