Slovenci se dosetili, prodaju krevet u kom je Ronaldo nedavno spavao! Početna cifra na aukciji nije nimalo beznačajna!

04.04.2024

06:46

0

Autor: G. F.

Sav prihod će otići u dobrotvorne svrhe, a cela priča podseća na onu sa kapitenskom trakom koju je Portugalac bacio u Srbiji

Slovenci se dosetili, prodaju krevet u kom je Ronaldo nedavno spavao! Početna cifra na aukciji nije nimalo beznačajna!
Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Odigrali su fudbaleri Portugala utakmicu sa Slovenijom, izgubili sa 2:0 i sigurno neće po dobru pamtiti gostovanje u Ljubljani.

Ali će onaj ko bude najizdašniji na osmišljenoj aukciji upravo ovaj fudbalski događaj pamtiti ceo život. Dosetili su se Slovenci, pa krevet iz hotela u kom je spavao Kristijano Ronaldo stavili na prodaju putem licitacije.

 

 

Početna cifra od nešto više od 5.000 evra nije beznačajna, a ne sumnjamo da će dodatno rasti. Sav prihod će, kako su rekli iz službe za odnose sa javnošću hotela, ići u dobrotvorne svrhe.

- Kako je ovo bio prilično poseban i jedinstven događaj, odlučili smo da pripremimo isto takvo iznenađenje u kome mogu da učestvuju svi fanovi. Ne znamo kada i da li ćemo uopšte više imati priliku da ugostimo Ronalda u Ljubljani - poručili su iz hotela.

Nema sumnje da će početni iznos dodatno rasti, a sve pomalo podseća na slučaj iz Srbije kada je kapitenska traka, koju je Ronaldo bacio na utakmici sa našom reprezentacijom, prodata za 7,5 miliona dinara, odnosno oko 65.000 evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike