Četvrtfinale Lige šampiona, golovi i hajlajtsi: PSŽ – Barselona i Atletiko Madrid – Borusija D, u FULL HD samo na 24sedam! (VIDEO)

10.04.2024

23:08

0

Autor: A. Š.

Osam golova, prečke, stative i još mnogo toga sa mečeva iz Pariza i Madrida pogledajte na našem portalu

Četvrtfinale Lige šampiona, golovi i hajlajtsi: PSŽ – Barselona i Atletiko Madrid – Borusija D, u FULL HD samo na 24sedam! (VIDEO)
Ronald Arauho slavi između Ramosa i Mbapea - Copyright Profimedia

Ako je neko i pomislio da jučerašnji spektakl na otvaranju četvrtfinala Lige šampiona teško može da se ponovi, ekspresno se uverio da se žestoko prevario. Atletiko Madrid i Borusija Dortmund, a tek PSŽ i Barselona, zakovali su ljubitelje fudbala za TV prijemnike i priredili još jedan spektakl za uživanje.

Madriđani su na Metropolitanu „gazili“ nemački tim više od sat vremena, a na kraju mogu da zahvale i višim silama što na revanš u Dortmund putuju sa golom prednosti2:1.

A šta tek reći za spektakl na Parku prinčeva? Barsa je vodila 1:0 posle prvog poluvremena, u prvih 20-ak minuta drugog PSŽ je napravio preokret i pretio joj katastrofom, da bi posle pogođene stative Dembelea „sveci“ bili surovo kažnjeni pa će u Kataloniji morati da jure gol zaostatka – 3:2.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike