Besne lepše polovine fudbalera Bajerna! Bavarci igraju meč sezone, a njima zabranjen ulaz na stadion!

09.04.2024

10:31

0

Autor: A. S.

Neverovatan je i potez kluba

Besne lepše polovine fudbalera Bajerna! Bavarci igraju meč sezone, a njima zabranjen ulaz na stadion!
Fudbaleri Bajerna sa suprugama - Copyright Profimedia

Navijači Bajerna kažnjeni su u Evropi, pa će njihova ekipa večeras na gostovanju Arsenalu u Ligi šampiona, igrati bez podrške svojih pristalica.

UEFA je upozoravala, ali se Bavarci nisu smirili, često su koristili pirotehniku, pa sada moraju da se pomire sa kaznom. Međutim, ova kazna nije se odnosila samo na navijače minhenskog velikana, već i na porodice igrača, pa su tako supruge i devojke fudbalera Bajerna, ostale bez ulaznica za ovaj susret.

Naravno da se to nije dopalo ni igračima, a ni njihovim polovinama, a sve je opravdano rečima da je gostujuči tim dobio znatno manji broj ulaznica, a prijatelji kluba su imali prioritet u odnosu na porodice.

Takođe, jedan deo dobijenih ulaznica otišao je i na pomoćno osoblje koje je Tomas Tuhel  poslao na tribine, kako bi iz drugog ugla pratili meč i uočili greške i probleme u igri.

Ovakav rasplet pred možda i meč sezone, nije zaustavio supruge Džošue Kimiha i Erika Dajera, koje su otputovale u London, voljne da svojim polovinama pruže preko potrebnu podršku, a možda i pronađu način da dođu do ulaznice, kada su već na licu mesta.

Ovo nije jedini problem pred večerašnji meč. Španski mediji su preneli da Islamska država preti i to tako što su na mapi narednih napada ucrtali stadione na kojima će se igrati mečevi četvrtfinala Lige šampiona.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike