Dioni posle prvenca: Francuski golgeter oduševljen zbog gola, ali i još jednog detalja sa "Marakane"

29.07.2021

09:40

0

Sledeći protivnik je Šerif iz Tiraspolja

Dioni posle prvenca: Francuski golgeter oduševljen zbog gola, ali i još jednog detalja sa "Marakane"
Copyright Luis Dioni, MN Press

Crvena zvezda je obezbedila plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. U dvomeču bolja je bila od Kairata, a jedan od strelaca je bio i Luis Dioni.

Francuski napadač, novajlija u redovima prvaka Srbije pogodio je mrežu gostiju iz Kazahstana, u 21. minutu, čime je samo “potvrdio” vodeći pogodak Aleksandra Kataija.

Kasnije su postignuta još tri, za konačnih 5:0.

– Bilo je zabavno i zaista je sjajan osećaj postići gol u dresu ovako velikog kluba kao što je Crvena zvezda. Zasluženo smo ostvarili prolaz u narednu fazu, iako smo imali nedostatak iz prve utakmice, smatram da smo bili mnogo bolji rival. Detaljno smo se spremali za ovaj meč, analizirali protivnika i to je dalo sjajan rezultat u revanšu – rekao je Dioni kome je ovo prvenac u dresu Zvezde u zvaničnim utakmicama.

pročitajte još:

Osvrnuo se francuski internacionalac na sjajnu atmosferu sa stadiona “Rajko Mitić”, na čijim tribinama su bila deca do 14 godina. Sa pratiocima ih je bilo nešto manje od 22 hiljade.

– Navijači su bili odlični, pevali su tokom celog susreta. Već sam osetio čar ovog prelepog stadiona, ali ovo večeras je bilo nešto posebno, veoma sam srećan – zaključio je Zvezdin napadač.

Već za utorak je zakazan prvi meč sa Šerifom. Revanš je sedam dana kasnije u Tiraspolju.

pročitajte još:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike