Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda čeka Zenit, a čekaju nas i prijateljski okršaji fudbalskih velikana, kao i košarkaški dueli!

22.03.2024

09:38

0

Autor: 24sedam

Brazil će gostovati u Londonu, a Nemačka u Lionu

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda čeka Zenit, a čekaju nas i prijateljski okršaji fudbalskih velikana, kao i košarkaški dueli!
Copyright MN Press

Ovaj vikend će proći bez fudbala u nacionalnim prvenstvima, ali će sve biti "nadoknađeno" utakmicama reprezentacija (igrala je i Srbija i izgubila), u većini slučajeva prijateljskim. Neke od ovih mečeva možete da pratite na TV Arena sport, Biće i pokoja utakmica AdmiralBet ABA lige, kao i NBA mečeva.

Krenimo redom. U subotu, u 19 časova počeće prijateljska utakmica između Crvene zvezde i Zenit. Pošto nema mečeva Superlige, crveno-beli imaju "slobodno" pa je iskorišćena prilika da se odmere snage sa ruskim timom. Podsetimo, ruske ekipe zbog međunarodnih sportskih sankcija igraju samo u okviru svoje države.

Ovaj duel, sa stadiona "Rajko Mitić" biće direktno prenošen na Premiumu 1 TV Arena sport.

U narednim satima gledaćemo još dva prijateljska meča, i to između velikana. Prvo će na londonskom "Vembliju", od 20 časova Engleskoj gostovati Brazil, a onda sledi (21.00) i duel evropskih "divova", Francuske i Nemačke. Ovaj duel će biti odigran u Lionu, na stadionu Olimpika.

Tog dana igraće i Slovačka i Austrija, odnosno Danska i Švajcarska.

Za nedelju je rezervisana košarka. U 17 časova, košarkaši Partizana posle evroligaškog duela sa Real Madridom sledi okršaj sa Studentskim centrom, u Podgorici. Crno-beli u glavni grad Crne Gore stižu sa učinkom 17-6, dok su "studenti" sa skorom 11-12, koliko imaju Split i Igokea.

I za kraj večeri se "selimo" preko Atlantskog okeana. Majami našeg Nikole Jovića dočekaće Klivlend koji je za četiri pozicije bolje plasiran na Istoku. Hit je na sedmoj, dok su Kavalirsi na trećem.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (19.00) Crvena zvezda - Zenit (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (20.00) Engleska - Brazil (TV Arena sport - Premium 2)

Subota (21.00) Francuska - Nemačka (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.00) Studentski centar - Partizan (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (23.00) Majami - Klivlend (TV Arena sport - Premium 1)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike