Piksi posle debakla u Moskvi! Stojković "prstom pokazao" na čoveka koji je uništio utakmicu!

21.03.2024

21:06

0

Autor: D. N.

Orlovi su primili čak četiri gola, a dva puta je pogođen okvir gola

Piksi posle debakla u Moskvi! Stojković "prstom pokazao" na čoveka koji je uništio utakmicu!
Dragan Stojković Piksi - Copyright MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije je ubedljivo poražena na gostovanju u Rusiji. U prijateljskom meču u Moskvi bilo je čak 4:0 za domaćina, a utiske posle neuspeha sumirao je i selektor Dragan Stojković Piksi.

- Ruski tim je sjajan, iskoristili su svoju prednost. Glavni razlog je crveni karton, imali su igrača više 70 minuta i to su umeli da naplate. Igrali smo dobro u prvih 20 minuta. Bio je ovo sjajan trening, ne za nas, već za Ruse. Ipak, ako nam je suđeno da izgubimo, onda je bolje da to bude u ovakvom susretu - rekao je Stojković, a detalj na koji je morao da se osvrne je bio i crveni karton Milana Gajića.

Posle tog 21. minuta, Srbija je primila čak četiri gola.

- Kažnjeni smo dva puta - crvenim kartonom i penalom. Mislim da bi žuti karton bio dovoljan za prijateljsku utakmicu. Žao mi je što je ova odluka doneta, uništila je igru.

Navijači su videli samo rusku reprezentaciju. Nastavljamo da se spremamo za Evropsko prvenstvo i boplje je da, ako već gubimo, to bude u prijateljskoj utakmici. Šteta što nismo dali gol, iako smo imali prilika - zaključio je Stojković.

Nova provera za Orlove je 25. marta, kada će gostovati Kipru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike