I Rusi su priznali da je sudija upropastio meč! Kapiten Srbije i slavljenik ne može da bude zadovoljan!

21.03.2024

22:33

0

Autor: D. N.

Svi se slažu, Milan Gajić je preoštro isključen, pa su usledila čak četiri gola

I Rusi su priznali da je sudija upropastio meč! Kapiten Srbije i slavljenik ne može da bude zadovoljan!
Copyright Printscreen/YouTube/FSS

Bolje je što je poraz došao, sada u prijateljskoj utakmici sa Rusima, nego kasnije. Ovo je rezime izjave kapitena Dušana Tadića posle rezultatskog debakla u Moskvi. Selekcija Valerija Karpina je sa 4:0 pobedila ekipu koju vodi Dragan Stojković Piksi.

Kao i strateg Orlova, i Tadić je ocenio da je isključenje Milana Gajića u prvoj polovini prvog poluvremena bilo ključno. Posle toga su dati svi golovi.

- Crveni karton za Gajića je sve promenio. Možda je isključenje bilo po pravilima, ali i ruski igrači su rekli da nije trebalo da ostanemo sa desetoricom i da je meč upropašćen na taj način. Do penala, utakmica je bila izjednačena. Bilo nam je teško posle toga, iako smo u prvom delu imali šanse preko Jovića i Gaćinovića.

Morali smo da se branimo i nismo stekli realnu sliku trenutnih mogućnosti. Boli nas poraz, ali bolje što se sad desio nego kasnije. Pokušaćemo da popravimo utisak na Kipru - kazao je Tadić koji će današnji meč pamtiti i po dobrom i po lošem.

Fudbaler Fenerbahčea je izjednačio državni rekord po broju odigranih utakmica (105) u dresu Srbije. Tako se izjednačio sa Branislavom Ivanovićem, ali je jasno da će da ga prestigne.

Ali i kao što je rečeno, senku je bacio poraz od 4:0.

Meč je komenatarisao i Saša Zdjelar, koji igra baš u Moskvi, ali za CSKA.

Printscreen/YouTube/FSS
 

- Bili smo dobri do isključenja, crveni karton nas je ugasio. Igrač više na ovom nivou mnogo znači, pogotovo što je bio i penal u istom minutu. Imali smo dobre momente, šanse Jovića i Gaćinovića, da su dali golove možda bismo se vratili u utakmicu. Hvala ruskim i našim navijačima, bratski smo narod. Videlo se da su Rusi željni ovakvih mečeva - istakao je Zdjelar, nekadašnji fubdbaler Partizana.

Srbija će u ponedeljak igrati sa Kiprom drugu prijateljsku utakmicu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike