Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda i Partizan nastavljaju šampionsku trku u Superligi, a gledaćemo i Jokića!

15.03.2024

09:45

0

Autor: D. N.

Očekuju nas i okršaji "večitih rivala" u AdmiralBet ABA ligi

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda i Partizan nastavljaju šampionsku trku u Superligi, a gledaćemo i Jokića!
Copyright MN Press/AP Photo/Rebecca Blackwell

Vikend pred nama je prebogat sportskim dešavanjima, pa samim tim biće i mnogo prenosa na kanalima TV Arena sport. Igraće se mečevi u Superligi, Seriji A, Primeri, AdmiralBet ABA ligi, NBA ligi...

U narednim redovima najavićemo najzanimljivije po našem izboru, s tim da je nedelja mnogo "bogatija" od subote.

U subotu u večernjem terminu, od 21.00 (Premium 1) Partizan će dočekati FMP u malom beogradskom derbiju. U ovaj duel AdmiralBet ABA lige ekipa Željka Obradovića ulazi posle poraza od Barselone u Evroligi. Uloga favorita je u rukama trećeplasiranih crno-belih pošto imaju učinak 16-6, dok su "panteri" u donjem delu tabele sa sedam pobeda i 15 poraza.

Nedelja je dan rezervisan za fudbal, pre svega. Program će otvoriti superligaški duel između Mladosti i Partizana, a duel u Lučanima počeće u 13.30. Tim Igora Duljaja ide na gostovanje posle poraza od Napretka i prepuštanja prvog mesta Crvenoj zvezdi.

Nedeljni program biće nastavljen u 16 sati. To je termin početka meča Zvezde i Radničkog 1923 koji je u fenomenalnoj formi, pošto je vezao sedam pobeda. Tako da će to biti pravi ispit za tim Vladana Milojevića u borbi za odbranu titule, pošto je sada na prvom mestu sa dva boda više od "večitog rivala".

Oba superligaška meča biće prenošena na Premiumu 1.

Za 18 sati je zakazan duel Cibone i Crvene zvezde. Ovaj duel sada nije kao što je nekada bio. Zvezda je prva sa 19-3, dok su "cibosi" deseti sa 8-14. Po ovom kriterijumu, ovo je daleko od derbija, ali dueli srpskih i hrvatskih timova uvek privlače veliku pažnju.

Inače, i crveno-beli nastavljaju takmičenje u regionalnom takmičenju posle poraza u Evroligi, od Makabija.

A onda, u 21 čas spremite se za okršaj Dalasa i Denvera. Naravno, prva asocijacija za Nagetse je Nikola Jokić, ali ostaje da se vidi da li će protiv sebe imati i Luku Dončića koji je zbog povrede preskočio meč sa Oklahoma Sitijem.

Ovaj prenos je ušao u našu preporuku za top 5, ali vam skrećemo pažnju i na duel San Antonija i Denvera koji u direktnom prenosu možete da pratite u noći između petka i subote (01.30) takođe na Premiumu 1.

Podsećamo i na dva velika okršaja u Seriji A i Primeri. U nedelju u 20.45 Inter koji čeka zvanično "krunisanjie" u Italiji dočekaće Napoli koji se sa odbranom titule već oprostio. Samo 15 minuta kasnije kreće i duel Barselone i Atletika, treće i četvrtoplasiranog tima u španskom šampionatu.

Ove utakmice ćete moći da pratite na Premiumu 1 i Premiumu 3.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (21.00) Partizan - FMP (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (13.30) Mladost - Partizan (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (16.00) Crvena zvezda - Radnički 1923 (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (18.00) Cibona - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (21.00) Dalas - Denver (TV Arena sport - Premium 1)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike