Orlovi spremni: Piksi otkrio kako je pala odluka da igraju protiv Rusije!

20.03.2024

17:27

0

Selektor Srbije ističe da nisu imali ni najmanju dilemu da odigraju meču Moskvi

Orlovi spremni: Piksi otkrio kako je pala odluka da igraju protiv Rusije!
Copyright MN Press

Fudbaleri Srbije  sutra (18.00) igraju prijateljski meč protiv Rusije u Moskvi, a trener Orlova Dragan Stojković Piksi, otkrio kako je došlo do ovog susreta.

- Saznali smo za ponudu Rusa o odigravanju meča odmah nakon žreba za Evropsko prvenstvo u Hamburgu, još u decembru. Nismo imali ni najmanju dilemu da li da prihvatimo ponudu. Ova utakmica biće dobra priprema za Euro - istakao je Piksi.

Kapiten Srbije Dzšan Tadić smatra da se radi o kvalitetnom protivniku i da će ruska fudbalska reprezentacija biti silno motivisana protiv Orlova. 

- Pogledali smo snimke, radi se o repezentaciji koja ima dobar timski kvalitet, sa nekoliko odličnih individualaca poput Golovina. Oni će biti silno motivisani da se pokažu, jer nisu dugo igrali sa kvalitetnim rivalom. Očekuje nas jako dobra provera i jedva čekamo da počne meč - poručio je Tadić.

Fudbaler Fenerbahčea je prokomentarisao i odluku FSS da Piksi bude selektor do 2026. godine.

- To je neki sled događaja koji smo svi očekivali. Iskreno, puno nam znači. Navikli smo na selektora Stojkovića. Zajedno smo ostvarili neke velike ciljeve, plasdirali se na Svetsko prvenstvo, A grupu Lige nacija, Evropsko prvenstvo… Srodili smo se bukvalno jedni sa drugima. Mnogo smo srećni zadovoljni kod njega. Igrači dolaze nasmejani i jedva čekaju okupljene. Želimo da budemo bolji i da zajedno koračamo napred - zaključio je Tadić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike