Novakovo njet: Ništa od dolaska Đokovića u Moskvu!

19.03.2024

09:22

0

Tu informaciju je potvrdio i prvi čovek Teniske federacije Rusije

Novakovo njet: Ništa od dolaska Đokovića u Moskvu!
Đoković na plaži u Majamiju - Copyright Profimedia

Prbilžava se prijateljski fudbalski meč između Rusije i Srbije u Moskvi, koji je zakazan za 21. mart, a očekivalo se da bi tom duelu trebalo da prisustvuje i Novak Đoković i bude njihov gost, ali od toga neće biti ništa.

Naime, to je potvrdio predsednik Teniske federacije Rusije Šamil Tarpiškov, nakon što je direktor fudbalske reprezentacije Rusije Kiril Terešin otkrio da je srpskom teniser upućen poziv da bude njihov gost u Moskvi.

- Iako je Đoković odustao od turnira u Majamiju, neće leteti u Rusiju na fudbal. Nastavlja se turneja u Americi i mora da bude tamo, jednostavno nema smisla da leti kod nas", rekao je Tarpiščov, prenosi državna agencija Tas.

Prema informacijama iz Rusije za ovaj spektakl su pozvane brojne značajne ličnosti našeg sporta i umetnosti: Miloš Krasić, Nemanja Vidić, Ognjen Koroman, Mihajlo Pjanović, Danko Lazović, Miloš Biković i Emir Kusturica. 

Upravo je Miloš Biković glumio i u reklami kojom je najavljen duel dve bratske zemlje, a u kojoj naš glumac nije mogao da se odluči za koga da navija.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike