Selektor Stojković otkrio imena 4 fudbalera koje pomno prati! Svi su iz Superlige, pa neka se dokažu!

18.03.2024

13:55

1

Autor: D. N.

Piksi je pohvalio i dvojicu fudbalera iz Crvene zvezde i Partizana

Selektor Stojković otkrio imena 4 fudbalera koje pomno prati! Svi su iz Superlige, pa neka se dokažu!
Dragan Stojković Piksi - Copyright MN Press

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objasnio je zašto je spisak za predstojeće prijateljske utakmice sa Rusijom i Kiprom malo drugačiji u odnosu na neke prethodne.

- Želim da vidim i neke nove igrače pred Evropsko prvenstvo i Ligu nacija koja počinje na jesen. Potpuno zaslužuju šansu da ih vidimo na delu. Srećan sam što je sa nama Saša Zdjelar koga vi znate, ali ja ne, jer nikada nije bio na spisku. Nije bilo potrebe da ih ponovo pozivam, jer treba neke druge opcije da proverim - kazao je Stojković i pohvalio fudbalere Partizana i Crvene zvezde, Sameda Baždara i Srđana Mijailovića.

- Počeo je da igra dobro, (Baždar) da postiže golove. Ovo je nagrada. Očekujem da debituje u ove dve utakmice.

Neko kaže, ljudi iznenađenje Mijailović? To ne može da bude iznenađenje nikako. Mijailović pokriva nekoliko pozicija. Pokriva maksimalno, na njega uvek možeš da računaš. On je polivalentan igrač - dodao je strateg "orlova" i napomenuo ko je pod posebnom "prismotrom".

- Na ozbiljnom radaru su Uroš Sremčević, iako ne vidim da nešto igra za Zvezdu, ali to ne umanjuje mišljenje kreirano ranije, talentovan je Matija Gluščević iz kragujevačkog Radničkog, sviđaju mi se njegov korak i brzina. Tu su Igor Miladinović i Mihajlo Cvetković iz Čukaričkog. Svi oni su za budućnost, vodimo o njima računa - kazao je Stojković i objasnio situaciju sa Petrom Ratkovim koji je za vikend bio strelac za Salcburg u utakmici Bundeslige Austrije.

Facebook/FK Crvena zvezda
Uroš Sremčević

- Razmišljali smo da u A tim vratimo Petra Ratkova, ali pošto mlada reprezentacija sa Luksemburgom i Irskom igra važne mečeve, odluka je da pomogne toj selekciji da se domogne baraža. Ratkov to razume - objasnio je selektor Srbije.

fss.rs
Petar Ratkov

Podsetimo, u četvrtak će biti odigrana utakmica sa Rusima, a narednog ponedeljka na Kipru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike