Trener Radničkog surovo iskren posle debakla! Boga sam molio na kraju, samo da se završi utakmica!

17.03.2024

19:13

0

Autor: D. N.

Pobednički niz Kragujevčana je okončan, a kako je rekao Dudić, danas su bili preplašeni

Trener Radničkog surovo iskren posle debakla! Boga sam molio na kraju, samo da se završi utakmica!
Copyright MN Press

Fudbaleri Radničkog 1923 su na gostovanje Crvenoj zvezdi stigli sa nizom od sedam uzastopnih pobeda. Ali na njihovu žalost vratili su se u Kragujevac sa porazom od 5:0.

Već u prvom poluvremenu, ekipa Feđe Dudića je gubila sa 2:0, a kada je kapiten Slobodan Simović dobio drugi žuti karton, dodatno su "kola krenula nizbrdo".

- Imamo mnogo igrača sa tri žuta kartona, ali smo ih stavili sve jer smo pokušali da igramo i hteli da dođemo do bodova. Zato smo riskirali i izgubili Simovića za sledeću utakmicu. Suvišno je komentarisati utakmicu od 2:0 do kraja. Imali smo jako loš ulaz u utakmicu.

Videli ste preplašen Radnički. Možda zbog atmosfere i svega što se dešavalo. Za neke je ovo možda i prvi put da igraju u ovakvoj atmosferi. Faktički smo prvi gol dali sami sebi. Onda smo se kao malo stabilizovali i tada je došao drugi gol… Tek tada smo počeli da igramo - kazao je između ostalog Dudić posle meča na "Rajku Mitiću".

- Do poluvremena smo imali ravnopravnu utakmicu gde smo krenuli da igramo i na posed, da iznosimo, da spustimo Zvezdu na njenu polovinu... Na poluvremenu smo se dogovorili kako da krenemo drugo i onda primili gol u 48. minutu… Kraj utakmice - dodao je šef struke Kragujevčana, a onda dodatno bio slikovit. 

MN Press
 

- Zvezda je i onako dobra, a još sa igračem više… Boga sam molio na kraju, samo da se završi utakmica. Sigurno sam nezadovoljan ulaskom u utakmicu, odgovornošću i disciplinom u igri u prvom poluvremenu. Mislim na fazu defanzive po kojoj smo mi bili prepoznatljivi jer smo uvek imali plan kojeg se držimo. Nekad uspešno, nekad ne. Međutim, sada se definitivno nismo držali tog plana i to je ono što moramo da popravimo i na čemu ćemo raditi.

Da nismo dobili crveni karton, ne bi se završilo 5:0. Nemam problem da izgubim 5:0 i da onda analiziram utakmicu. Bolje to nego da smo stajali u 16 metara i izgubili 1:0. Što kažu, bolje jednom primiti pet golova nego pet puta po jedan - objasnio je Dudić čiji će tim posle pauze igrati sa Napretkom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike