Zvezda krenula jako, dala dva brza gola... Milojević prezadovoljan posle ubedljive pobede!

17.03.2024

18:29

0

Autor: D. N.

Na ishod meča uticao i crveni karton kapitena Radničkog

Zvezda krenula jako, dala dva brza gola... Milojević prezadovoljan posle ubedljive pobede!
Copyright MN Press

Crvena zvezda je ubedljivo pobedila Radnički 1923 u derbiju Superlige, sa čak 5:0. Već u 20. minutu bilo je 2:0 za branioca titule koji je sada uvećao prednost na tabeli, na četiri boda u odnosu na Partizan.

Treba reći, da je posle isključenja Slobodana Simovića Zvezda dala još tri gola. O svemu tome je pričao i Vladan Milojević, šef struke crveno-belih.

- Ubedljiva pobeda jeste bitna, ali bih istakao da smo krenuli jako, postigli dva gola u prvom poluvremenu. Posle isključenja u redovima Radničkog su stvari na terenu bile dosta drugačije. Imali smo nadahnutog protivnika preko puta, koji se nije predavao, niti igrao zatvoreno, izašli su visoko, ali smo dobro pripremili utakmicu.

Došli smo do onoga što smo želeli, završili smo ovaj ciklus sa pobedom i tako se divnim navijačima odužili za sve što nam pružaju na svim terenima i ne sumnjam da će nastaviti sa tim - kazao je Milojević, čiji tim (kao i ostatak Superlige) sada čeka kraća pauza zbog obaveza reprezentacija.

- Mi ćemo malo predahnuti, idemo na zasluženi odmor, koji nam itekako treba, jer nas očekuje još mnogo utakmica i bodova, a sve ekipe su kvalitetne, imaju svoj cilj i bore se za njega. Očekuje nas zanimljiv nastavak - dodao je strateg šampiona Srbije.

MN Press
 

Kao što je rečeno, neće biti mečeva u Superligi, ali će naredne subote u Beograd stići Zenit, na prijateljski meč.

- Ovom prilikom pozivam sve navijače da nas podrže i protiv jednog renomiranog protivnika, lidera ruskog prvenstva - Zenita. Ne znam u kom sastavu će doći naš protivnik, ali sa mnoštvom internacionalaca.

Bez obzira što nećemo imati veliki broj igrača, koji brane boje svojih država, u svakom slučaju očekujemo dobru proveru za nas i pravu prijateljsku utakmicu. Ugostićemo prijatelje iz Rusije kako dolikuje, uz spektakl - završio je Milojević.

Kada se pauza završi, sledi i gostovanje Javoru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike