Piksi i Orlovi imaju čemu da se nadaju - Srbin iz Bajerna demantovao da je izabrao Nemce!

06.03.2024

23:41

0

Autor: A. Š.

Aleksandar Pavlović jedna je od top tema u nemačkim i srpskim sportskim medijima u poslednje vreme

Piksi i Orlovi imaju čemu da se nadaju - Srbin iz Bajerna demantovao da je izabrao Nemce!
Aleksandar Pavlović - Copyright Profimedia

U Bajernu raste srpski biser oko kojeg se poslednjih meseci vodi velika borba dva nacionalna saveza. Jednog od najtalentovanijih fudbalera u svojoj generaciji podjednako žele „orlovi“ i „panceri“, a čijem carstvu će se privoleti Aleksandar Pavlović još nije poznato.

Podsetimo, odgovorni u srpskom fudbalu nedavno su tvrdili da im je iz najbližeg okruženja mladog veziste potvrđeno da Pavlović definitivnu odluku neće doneti pre leta, ali su Nemci tokom srede pomalo i slavodobitno objavili kako je fudbaler Bajerna izabrao njihov dres sa državnim grbom.

Ipak, izgleda da su malo požurili… To se da zaključiti i po izjavi Pavlovića, koji je dodatno u žižu javnosti upao posle sjajnog izdanja na meču protiv Lacija u revanšu osmine finala Lige šampiona.

- Videćemo na kraju – odgovorio je srpski fudbaler nemačkim novinarima na direktno pitanje čiju će nacionalnu selekciju izabrati.

Kada je meč sa Lacijom u pitanju, tu je Pavlović bio rečitiji.

- Nikada nemam tremu. Više sam srećan što sam dobio priliku da igram i imam želju da pokažem šta sve mogu – kazao je srpski mladić, otkrivši i ko mu je igrački uzor.

- Želim da napredujem fizički i da popravim defanzivu. Da budem kao Leon Gorecka, on je mašina – istakao je Aleksandar Pavlović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike