Nemcima je Pavlović naredni "projekat", šanse Srbije postoje, ali su minimalne!

06.02.2024

11:01

0

Autor: A. S.

FSS mora da se aktivira ukoliko ne želi da se odrekne još jednog talentovanog fudbalera

Nemcima je Pavlović naredni "projekat", šanse Srbije postoje, ali su minimalne!
Aleksandar Pavlović - Copyright Profimedia

Bundesliga je oduševljena izdanjima 19-godišnjeg Aleksandra Pavlovića. Srbin blista u dresu Bajerna, a protiv Menhengladbaha je kreirao preokret, pa je izazvao niz hvalospeva u medijima.

Međutim, izazvao je i jedno pitanje, koje se srpskoj javnosti ne dopada. 

Naime, Aleksandar je rođen u Minhenu i već je debitovao za mladu reprezentaciju Nemačke, ali i dalje postoji minimalna šansa da zaigra za Srbiju. Ipak, Nemci ne žele da gube vreme, pa se već pokrenula i tema kada će ga Julijan Nagelsman pozvati da debituje za seniorski tim.

Nagelsman ne bi trebalo da čeka predugo da pozove Pavlovića. Mladi igrač, sin srpskih roditelja, rođen je u Minhenu, ali može da igra i za domovinu svojih roditelja. Prema informacijama Skaj-a, srpski savez koji se plasirao na EURO 2024. već je izrazio interesovanje za Pavlovića. Međutim, prema saznanjima, izgleda da 19-godišnjak više vidi svoju budućnost u dresu "saveznog orla" (Nemačke) - navode nemački mediji.

 

- Ne bih da bilo šta govorim o tome - kratko je Nagelsman konstatovao.

Dok se u Nemačkoj oprezno radi na njegovoj karijeri i planira da bude naredni "projekat", u Srbiji se o tome ćuti, a minimalna prilika koja lebdi u vazduhu mora/može biti iskorišćena što pre.

Na selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju i Fudbalskom savezu Srbije je da odreaguju i privole ovog mladića da promeni sredinu. Odluka je na kraju njegova!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike