Pavlović je ovako krenuo, a danas se o njega otimaju Nemačka i Srbija! Panceri napravili propust, Piksi mora da iskoristi priliku! (VIDEO)

26.02.2024

11:21

0

Autor: A. S.

Još jedan biser nalazi se na prekretnici

Pavlović je ovako krenuo, a danas se o njega otimaju Nemačka i Srbija! Panceri napravili propust, Piksi mora da iskoristi priliku! (VIDEO)
Aleksandar Pavlović - Copyright Profimedia

Mladi Aleksandar Pavlović dobija sve veću minutažu i pažnju u Bundesligi, a samim tim se o njemu sve više govori i na Balkanu. Srbin rođen u Nemačkoj ima prava da zaigra za oba nacionalna tima, pa se o njemu dosta govori pred novo okupljanje reprezentacija, a Srbija ima znatno manje šanse, ali nisu izgubljene.

Prema poslednjim informacijama koje stižu iz Nemačke, Pavlović se neće naći na spisku selektora Julijana Nagelsmana za martovske prozore, jer je njegov plan i plan saveza da fudbaler još radi i sazreva, kao i da prođe "kaljenje" kroz U21 reprezentaciju, pišu nemački mediji.

U21 reprezentacija

Ideja je da ga selektor mlade reprezentacije pozove za mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za mlade i mečeve protiv Izraela i tzv. Kosova, a pitanje je da li će 19-godišnji Pavlović pristati na to

To mogu biti dobre vesti za selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, koji dobija dodatno vreme da privoli veznog igrača, pa da umesto pregovora sa Nagelsmanom i tamošnjim savezom, odluči da obuče dres Orlova.

Pavlović ove sezone u dresu Bajerna pruža odlične partije, na 11 mečeva postigao je 2 gola i upisao 2 asistencije, pa se nametnuo Tomasu Tuhelu.

Utakmice Srbije u predstojećem periodu

Srbiju u martu čekaju dve prijateljske utakmice, sa Rusijom i Kiprom, dok će pred početak Evropskog prvenstva igrati sa Austrijom i Švedskom. Da li će se Pavlović naći na nekom od spiskova, pitanje je za ljude iz saveza

Inače, kako se ovih dana o njemu dosta govori i piše, Nemci su uspeli da pronađu snimke mladog Pavlovića iz tinejdžerskog perioda, i to sa stadiona u Minhenu. Naime, reč je o snimcima gde je Pavlović skupljač lopti na Alijanc areni, dok Frenk Riberi i saigrači, u zlatnom periodu Bavaraca, podižu titulu.

 

 

 

Tako je počeo, a trenutno je prvotimac aktuelnog šampiona i mnogi se otimaju za njega!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike